Hopp over Gå til navigering

 

iPhone er et essensielt verktøy for enhver bedrift. iPhone 8 er en forbedret utgave sammenlignet med tidligere modeller, hvor du blant annet har mulighet til å lade trådløst. Den er også konstruert slik at den kan tåle vann og støv på en helt annen måte enn tidligere. Telefonen kommer i to størrelser, du kan velge mellom 4,7-tommers eller 5,5-tommers Retina HD-skjerm.

 

 

Ren design i glass

iPhone 8 har svært sterkt glass. Ikke bare på forsiden, men også på baksiden - kombinert med matchende aluminiumsbånd. Du kan velge mellom tre delikate farger: stellargrå, sølv eller gull.

Trådløs lading for en trådløs verden

Det effektive batteriet gir deg lenger brukstid per lading. Du kan i tillegg lade din iPhone 8 trådløst med AirPower eller annen kompatibel ladestasjon eller ladematte (selges separat), uansett hvor du befinner deg. Du simpelthen plasserer smarttelefonen på ladestasjonen og tar den bort når du måtte ønske - uten bruk av kabler.

Skjerm med bredt fargespekter og svært god oppløsning

Den 4,7" Retina HD-skjermen med en oppløsning på 1334 x 750 tilbyr et bredere fargespekter og mer nøyaktig fargegjengivelse, slik at du kan nyte alt innholdet ditt i levende farger. Med True Tone-teknologi justeres hvitbalansen ut ifra lysforholdene rundt deg, og du får bedre innsynsvinkel selv i skarpt sollys.

 
 

Opptil 30 % bedre grafikk:

Den avanserte A11 Bionic-prosessoren er smartere og kraftigere enn noensinne, og er utviklet for å støtte selv de mest avanserte appene og spillene med utvidet virkelighet. Opplev en forbedring på opptil 25 % i prosesseringskraft i forhold til forrige generasjon, og opptil 30 % bedre grafikk.

iOS 11 gir en rekke forbedringer

Det nyskapende operativsystemet iOS 11 har en rekke forbedringer, som blant annet intelligente forslag, smartvarsler som dukker opp når du trenger dem, og forbedret sikkerhet. Sveip, trykk, bla, og nyt hvor enkelt det er å finne frem overalt på telefonen din, med et brukergrensesnitt som støtter multi-touch.

 

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss og vi hjelper deg med det du lurer på.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no
Du kan selvfølgelig også ta kontakt i alle våre varehus.