Hopp over Gå til navigering

Trenger du ny iPad på kontoret?

Den nye 9,7” iPad har kommet til Elkjøp Bedrift. iPad 9,7" (2018) finnes i flere nydelige farger og med 32 GB eller 128 GB lagring. Finn din nye iPad her, og les mer om produktet nederst på siden.

God til multitasking - bruk mange apper samtidig

iPad har krefter nok til at du kan bruke flere apper på en gang. Skriv en forretningsplan mens du søker på nettet og snakker med en kollega på FaceTime - samtidig. Det er enda enklere enn det høres ut.

Apple Pencil - Få en ide, og få den ned

iPad har alltid gjort det enkelt å samle ideer og notater. Nå får du en helt ny måte å gjøre det på. Med Apple Pencil kan du enkelt ta notater, eller signere kontrakter med umiddelbar respons og presisjon på pikselnivå. Den er like enkel i bruk som en vanlig penn - forskjellen er at du kan bruke den til veldig mye mer.

Klar for alle slags skriveoppgaver med alle salgs Bluetooth-tastaturer

Skal du skrive noe - for eksempel en artikkel eller en e-post, har iPad et intuitivt skjermtastatur, men den er også kompatibel med alle slags Bluetooth-tastaturer.

Tynn, lett, sterk. Og i tre flotte finisher

iPad er 7,5 mm tykk og veier under halvkiloen, så du får den lett med deg, uansett hvor du skal. Den er solid bygd, så du kan trygt ta den med deg overalt - og passer veldig bra for deg som reiser mye i jobbsammenheng. Den er like lekker som den er lett - du får den i sølv, stellergrå og en ny gullfinish.

Fullpakket med kraftige apper

Sett sammen en presentasjon med Keynote eller film og rediger en kortfilm med iMovie. iPad leveres med en samling av apper fra Apple, så du kan være kreativ fra øyeblikket du tar den ut av esken.

Ta godt vare på alt du har - og ha det med deg overalt

Med iCloud er bildene, filene og notatene dine trygt oppbevart og lett tilgjengelige på alle enhetene dine. Filer-appen legger alle filene dine, uansett type, på samme sted - inkludert dem du lagrer med skytjenester som Google Drive, OneDrive og Box.

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss og vi hjelper deg med det du lurer på.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no
Du kan selvfølgelig også ta kontakt i alle våre varehus.