Hopp over Gå til navigering

Besøk lagret vårt i Jönköping: Høyeffektivt og teknologisk

Lageret i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på ett sted blir det ingen mellomledd når vi skal transportere et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk! Lageret har eget jernbanespor, og 83 laste- og losseporter for trailere. I snitt er det 75 fullastede biler innom daglig, og det sendes ut ca. 1. million pakker i året. I høysesongen vår, som er julehandelen, kjører en lastebil med varer fra sentrallageret hvert 9. minutt – døgnet rundt!

På størrelse med 14 fotballbaner

Distribusjonssenterets lagerområde er på 95.000 kvadratmeter, eller tilsvarende 14 fotballbaner. Høysesongene våre er Black Friday i slutten av november, og julehandelen. Da ansetter vi opptil 250 ekstra medarbeidere, og leier inn 45 ekstra lastebiler for å sikre at alle kunder skal få sine varer i tide.

Nå enda større

Det var bare begynnelsen. Vi har bygd enda et lager på 12 000 kvadratmeter som er bygd i høyden, og er helautomatisert. Den nye bygningen er i direkte tilknytning til den eksisterende, hvor det automatiserte nybygget kompletterer vårt eksisterende lager. Det er den største enkeltinvesteringen i Elkjøps historie og viser hvor viktig logistikk er å betjene kunder så raskt og effektivt som mulig. Kapasitetsøkning vil være nødvendig.

Når varer bestilles over nett, noe som øker stadig, sendes varene fra sentrallageret direkte til sluttkunde. I dag leverer vi via postgang, bud, bedriftspakke eller pall direkte til din virksomhet.