Hopp over Gå til navigering
GoPro Karma Grip håndtak
GOPROKAGRIP

2 870 Ekskl. mva.

100+ På lager

GoPro Karma Grip er en håndholdt stabilisator som lar deg ta opp lekre opptak uten risting i skikkelig kinostil. Du kan bruke håndtaket håndholdt, eller feste det til ryggsekken eller hjelmen din for kule opptak i førstepersonsperspektiv.
  • Innebyggede kontroller
  • 1,75 timers batterilevetid
  • Opptak uten risting

Ta fotografikunsten din til et helt nytt nivå, og ta opp bilder og video i nydelig kvalitet uten risting og uklarheter med GoPro Karma Grip håndtak. Det eneste du trenger å gjøre er å montere ditt GoPro HERO5 Black eller GoPro HERO6 Black til det inkluderte festet for å redusere risting og oppnå kule opptak i kinokvalitet. Denne håndholdte stabilisatoren sørger for at du kan ta utrolig stødige opptak, enten du går i fjellet, snowboarder eller rett og slett nyter fritidsopplevelser med venner og familie. Du kan også feste håndtaket på sekken eller hjelmen din for skikkelig innlevelse med opptak i førstepersonsperspektiv. Innebyggede kamerakontroller sørger for at du kan styre kameraet uten å måtte ta det av. Karma Grip kommer med sele for ditt actionkamera, ringfeste og USB-C-kabel.

Batteri: Det innebygde batteriet gir 1 time og 45 minutters brukstid.

Lading: Du kan lade ditt GoPro actionkamera og Karma Grip håndtak samtidig med USB-C-kabelen, og overføre opptakene dine uten å måtte ta av kameraet.

Kompatibelt med: GoPro Karma Grip håndtak er kompatibelt med GoPro HERO6 Black og HERO5 Black, og HERO4 i kombinasjon med HERO4-selen (selges separat).

Inkludert:
- GoPro Karma Grip håndtak
- GoPro Karma sele (for HERO6/5 Black)
- GoPro Karma ringfeste
- USB-C-kabel

Modellbeskrivelse
Produkttype Kameragrep
Modellnavn GoPro AGIMB-004-FS-EA-AST
Kompatibel med
Passer til (merke) GoPro
Design, form og plassering
Farge Sort
Mål og vekt
Høyde (cm) 4.3
Bredde (cm) 4.3
Lengde (mm) 205
Vekt (g) 244.6