Hopp over Gå til navigering
 Google Home og Google Home Mini

Snakk med Google Home og Google Home Mini på norsk!

Hjemmekontor er en nydelig innretning. Ingen kø ved kaffemaskinen, ingen som snakker høyt i telefonen ved siden av deg og alltid ledig på do. Og det er stille. Dørgende stille… I et enkeltmannsforetak har man sjeldent noen å diskutere med. Ingen kan hjelpe deg med det ordet du ikke kommer på eller den regelen du ikke husker. Google Home derimot – har svaret på alt! Med en Google Home installert på hjemmekontoret får du faktisk svar når du spør. Du får hjelp til å finne favorittsangen din og veien til neste kundemøte. Med Google Home blir det rett og slett litt mindre ensomt på kontoret! Les mer om Google Home på denne siden.
 Google Home og Google Home Mini

Google Home - skapt til å samarbeide

Google Home gjør arbeidsplassen smartere samtidig og kan i mange tilfeller gi deg en enklere hverdag. Høyttaleren kan kobles sammen med smart belysning, sikkerhetssystemer, musikkanlegg, TV og strømmetjenester. Med samarbeidspartnere som Philips Hue, Chromecast, Nest, Logitech og LIFX får du en arbeidsplass med elektronikk som snakker sammen.

Her kan du lese hvilke produkter Google Home kan kobles til.


 Google Home og Google Home Mini

Google Home vs. Google Home Mini

Google Home Mini har de samme egenskapene som Google Home har, men med en mindre høyttaler og færre knapper. Til gjengeld er Mini enklere å flytte på og er mer diskret, og med en lyd som er tilpasset stemmegjengivning.

Her kan du lese mer om forskjellene på Google Home og Google Home Mini.


 Google Home og Google Home Mini

Slik kommer du i gang med din Google Home

Google Home er designet slik at oppkoblingen skal være både enkel og brukervennlig. Du trenger ikke så mye mer enn Google Home-appen og en stødig WiFi-tilkobling.

Les mer om hvordan du setter opp Google Home-høyttaleren her


 Når hører Google Home og Google Home Mini hva du sier

Hører Google Home alt du sier?

Du lurer kanskje på hva Google Home hører og hva den ikke hører – og kanskje er du redd for å føle deg avlyttet. Slik er det heldigvis ikke. Google Home lytter kun etter kommandoordet i korte fragmenter. Blir ikke kommandoordet registrert vil heller ikke fragmentene lagres, og det sendes heller ingen informasjon fra enheten din. Det er først når du sier «Hey, Google», «Ok, Google» eller trykker lenge på toppen at enheten fanger opp informasjon. Og du vil se enheten lyse opp, slik at du alltid vet når et opptak er i gang. Den informasjonen du deler med Google Home vil heller ikke kunne fanges opp av andre, og den blir heller ikke delt med andre firmaer av Google. Dermed vet du at din samtale med Google Home er trygg, og at Google Home kun hører det du vil den skal høre.