Hopp over Gå til navigering
 Google Home og Google Home Mini

Google Home og Google Home Mini på norsk

Google Home er en smart høyttaler med Google Assistant som man kan styre med stemmen – på norsk. Google Home plasseres for eksempel i et større rom som brukes av flere, mens Google Home Mini er perfekt i de øvrige rommene. Nå har Google Home lært seg norsk og er klar for å gjøre arbeidsplassen enda smartere.

Forhåndsbestill Google Home og Google Home Mini hos oss før lanseringen 24. oktober 2018

Vær først ute og forhåndsbestill Google Home og Google Home Mini hos Elkjøp så har du den så snart den blir lansert 24. oktober 2018. Ring oss på telefon: 21 00 22 01 eller send oss en mail: bedriftskunde@elkjop.no for å forhåndsbestille Google Home til arbeidsplassen din.


 Google Home og Google Home Mini

Google Home - skapt til å samarbeide

Google Home gjør arbeidsplassen smartere samtidig som du er sikret en enklere hverdag. Høyttaleren kan kobles sammen med smart belysning, sikkerhetssystemer, musikkanlegg, TV og strømmetjenester. Med samarbeidspartnere som Philips Hue, Chromecast, Nest, Logitech og LIFX får du en arbeidsplass med elektronikk som snakker sammen.

Her kan du lese hvilke produkter Google Home kan kobles til.


 Google Home og Google Home Mini

Google Home vs. Google Home Mini

Google Home Mini har de samme egenskapene som Google Home har, men med en mindre høyttaler og færre knapper. Til gjengeld er Mini enklere å flytte på og er mer diskret, og med en lyd som er tilpasset stemmegjengivning.

Her kan du lese mer om forskjellene på Google Home og Google Home Mini.


 Google Home og Google Home Mini

Slik kommer du i gang med din Google Home

Google Home er designet slik at oppkoblingen skal være både enkel og brukervennlig. Du trenger ikke så mye mer enn Google Home-appen og en stødig WiFi-tilkobling.

Les mer om hvordan du setter opp Google Home-høyttaleren her