Hopp over Gå til navigering

Frakt og levering

Når du kjøper et produkt hos oss kan du velge mellom ulike fraktalternativer. Trykk på alternativene under for å finne det hvilket som passer deg og din bedrift best.

 

Varene leveres til tomtegrense. Det vil si fortau, oppkjørsel - der hvor bilen kan stoppe, nærmest mulig din oppgitte leveringsadresse.
 

 

Varene bæres inn til anvist plass så lenge det er lagt til rette for at dette er fysisk mulig. Tilkobling av strøm og vann er tjenester som kan bestilles i tillegg.
 

 

Normal leveringstid er 2-7 dager. Posten vil sende deg en SMS med bekreftelese på at din pakke vil bli kjørt ut, og den vil bli kjørt til din bedrift mellom 08:00 -16:00 angitt dag.
 

Levering

Du kan velge mellom levering til dør eller med innbæring. Når du bestiller varen oppgir du ønskelig leveringstidspunkt og dato som er tilgjengelig. Du blir ringt opp 30 minutter før varen leveres. Unntak er hvis det ikke finnes fremkommelig vei til oppgitt leveringsadresse. Da leveres varen så langt veien er fremkommelig. Gi oss i forkant relevant informasjon om vei, portkode, etasje, heis og trapper som er trange eller bratte. Vi gjør oppmerksom på at sjåførene ikke tar av seg fottøy på grunn av arbeidsmiljøsikkerhet.

Separate forsendelser

Bestiller du mer enn ett produkt på en gang og disse produktene kommer i separate forsendelser betaler du kun frakt en gang. Fraktomkostningene er basert på leveringsform, ditt postnummer, produktets vekt og emballasje. Når du handler i nettbutikken blir fraktomkostninger automatisk utregnet og opplyst før du bekrefter kjøp.


Vi leverer dessverre ikke varer til utlandet.