Hopp over Gå til navigering
Dell XPS 15 DVGV0 15,6" bærbar PC Win 10 Pro (grå)
DEXPS15DVGV0

12 956 Ekskl. mva.

Ikke på lager

Den kompakte bærbare PC-en Dell XPS 15 har en 15,6" Full HD InfinityEdge-skjerm i et chassis som er på størrelse med en 14" bærbar PC. 7. generasjons Intel Core i5-prosessor, avansert Nvidia-grafikk og rask DDR4 RAM gjør den perfekt til multimedia.
  • Intel® Core™ i5-7300HQ prosessor, Win 10 Pro
  • 15,6" FHD InfinityEdge-skjerm
  • På størrelse med 14" PC, Nvidia GTX 1050

Med den bærbare PC-en Dell XPS 15 får du en 15,6" skjerm i et sylslankt chassis på størrelse med vanlige 14" PC-er. Takket være den ekstremt slanke rammen fyller denne Full HD 1080p InfinityEdge-skjermen ut så godt som hele den tilgjengelige plassen. Soft-touch-overflaten rundt tastaturet og styreplaten gjør at du kan skrive lenge uten ubehag. Med 7. generasjons Intel Core i5-prosessor og avansert Nvidia-grafikk passer PC-en perfekt for multimediaentusiaster. Og med en stor batterikapasitet på opptil 11 timer kan du trygt la laderen bli igjen hjemme når du er ute for dagen.

Kaby Lake-kraft: Intel Core i5 dual core-prosessor fra Kaby Lake-familien leverer rask ytelse for hverdagsoppgaver, og den har også et turbomodus for mer krevende oppgaver. Prosessoren støttes av 8 GB DDR3 RAM (kan utvides til opptil 32 GB).

Neste generasjons grafikk: Med Nvidia GeForce GTX 1050 er forskjellene mellom stasjonær og bærbar gaming minimale. Grafikkortet har 4 GB dedikert RAM og avansert Pascal-arkitektur som sørger for krystallklart bilde i Full HD-oppløsning og god bildefrekvens.

Skjerm: Den 15,6 tommer store InfinityEdge IPS-skjermen leverer nydelig skarpt detaljnivå, takket være Full HD 1080p-oppløsning. IPS-teknologi gir bedre kontrastnivå, skarpere farger og bredere innsynsvinkel. Rammen er kun 5 mm tykk på toppen og sidene, slik at du kan fokusere på skjermen uten forstyrrende elementer.

Todelt lagring: Ikke kast bort tid på å vente på systemoppstart. Den 32 GB store SSD-enheten sørger for at systemet starter opp og laster inn programmer på få sekunder. Og med den store harddisken på 1 TB har du rikelig med plass til filer og multimedia.

HDMI: Bruk HDMI-utgangen for å koble PC-en til en HD-TV eller prosjektor for å vise bilder og video i opptil 4K-oppløsning på en større skjerm.

Thunderbolt 3: Thunderbolt 3 grensesnittet med høy båndbredde lar deg seriekoble to eksterne skjermer med opptil 4K UHD-oppløsning, med kun én enkelt videoutgang.

Tilkoblingsmuligheter:
- 1 stk vendbar USB-C 3.1-port med støtte for Thunderbolt videoutgang
- 2 stk raske USB 3.0-porter (1 stk med hurtigladefunksjon)
- Integrert SD minnekortleser
- Lynrask dual band WiFi-ac, Bluetooth 4.1
- 3,5 mm kombinert hodetelefonutgang og mikrofoninngang

Andre egenskaper:
- Stereo MaxxAudio-høyttalere
- Windows 10 Pro 64-bit operativsystem
- 720p HD webkamera (plassert under skjermen)
- Styreplate med multi-touch
- Bakgrunnsbelyst tastatur
- 6-cellers Lithium-ion batteri med opptil 11 timers batterilevetid