Hopp over Gå til navigering
DAB+ radio til bedrift

Med DAB+ er lydkvaliteten bedre og kanalutvalget større

Med DAB sendes radiosignalene med digitale signaler, noe som gjør at lyden blir mye klarere. Støy og sus som forstyrrer sendingene vil forsvinne og din favorittkanal vil bli enklere å finne. I overgangen fra FM-nett til DAB+ må du enten ha et digitalt radioapparat eller en adapter for å få et fullverdig tilbud. Dette gjelder både hjemme, på kontoret så vel som i bilen.

Derfor gir DAB større muligheter

Det er flere fordeler med DAB fremfor FM. For det første vil skurring fra radiosendinger bli borte, lyden blir dermed klarere og fri fra støy. I tillegg vil kanalutvalget være større, og mange kanaler har dekning over større områder enn FM. Man kan også se på displayet hvilken musikk som blir avspilt og hvilket program man hører på. Avhengig av hvor du bor vil du også kunne ha tilgang til flere kanaler enn før. I tillegg er DAB+ radioer også veldig enkle å bruke. Husk på hvilke behov du har i forhold til tilbehør som høyttalere, fjernkontroll eller andre ting som er viktig for deg og din bedrift.

DAB-løsninger for transportbransjen

Også innen transportbransjen finnes det flere DAB-løsninger som dekker ulike behov. DAB+ mottakere er en revolusjon som gjør det mulig å lytte til enda flere norske radiokanaler. Med mottaker som i tillegg har internettforbindelse kan du ta inn kanaler fra hele verden. Du kan enkelt få tusener av radiokanaler lett tilgjengelig. Vi har DAB-adaptere for bilmontering - med og uten Bluetooth og nettradiostøtte. Vi kan også tilby montering til en konkurransedyktig pris. Ta kontakt for mer info.

 

Har du spørsmål om DAB?

Kontakt oss og vi hjelper deg med å velge produktet som passer ditt bruksområde.

Telefon
21 00 22 01
E-post
bedriftskunde@elkjop.no