Hopp over Gå til navigering

 

Windows 10 Pro

 

 

Windows 10 Pro - Skapt for bedrifter

 

 

Er dere en liten eller mellomstor bedrift? Hvis svaret er ja, er dette de fire viktige grunner til å velge Pro med Windows 10 Pro.

Kundestøtte for Windows 7 avvikles 14. januar 2020. Nå er tiden inne for å bytte. Hvis du fortsetter å bruke Windows 7 etter at støtten er avviklet vil PC-en fortsatt fungere, men den kan bli mer sårbar for sikkerhetsrisikoer og virus. PC-en vil fortsette å starte opp og kjøre, men Microsoft vil ikke lenger tilby følgende støtte for virksomheten din. Oppgrader til Windows 10, Office og Intel® vPro™-plattformen.

 

To kvinner ser på en laptop og diskuterer

 

1. Sikkerhet på bedriftsnivå

Det er helt avgjørende for enhver organisasjon å sikre data, enheter og identiteter. Windows 10 Pro gir deg sikkerhetsfunksjoner på bedriftsnivå med en flerlagsløsning som inkluderer BitLocker-kryptering og beskyttelse mot uautorisert tilgang. Alt du trenger for å være trygg på at virksomheten er beskyttet mot aktuelle trusler.

 

 

To men sitter på en t-bane og jobber. En av dem holder et nettbrett foran seg.

 

2. Overlegen produktivitet

Windows får ting gjort - både når det gjelder forretninger og teknologi. Med sømløs organisering, lynrask oppstartstid og enkle samarbeidsverktøy har medarbeiderne mulighet til å oppnå mer. Ta for eksempel den tidkrevende prosessen med å skrive ut, signere, skanne og maile dokumenter. Med Windows berøringsskjerm og penn kan du rett og slett signere på skjermen.

 

 

En dame sitter med en laptop i fanget som viser Windows oppstartsskjerm

 

3. Mobil - som deg

Windows 10 Pro-enhetene er tilpasset bedrifter med holdbare komponenter, batterier med lang levetid, ekstreme garantier og svært gode supportmuligheter. Det er teknologien som jobber - både på lange flyturer og med avanserte beregninger i de sene nattetimer. De er også utviklet for å oppfylle de stadig økende kravene arbeidslivet stiller til teknisk mobilitet, fleksibilitet og sikkerhet.

 

 

Person som arbeider på en laptop.

 

4. Kraftfulle, moderne enheter

Rustet med kraftfull teknologi gir moderne enheter deg nye måter å jobbe på, utvikler virksomheten og håndterer økende kompleksitet når den vokser. Perfekte eksempler er 2-i-1-enhetene, som er moderne, konvertible laptoper for dagens arbeidssituasjoner. Sørg for at virksomheten er klar for å gjøre forretninger - også i fremtiden.

 

 

Arbeid slik du vil fra nær sagt hvor som helst


Med Office 365 Business Premium* får du drift av e-post, skrivebords-, mobil- og webversjoner av Word, Excel, PowerPoint og Outlook samt andre verktøy som hjelper deg med å drive og utvikle bedriften. Appene oppdateres automatisk, så de blir aldri utdaterte.

Se alle laptops med Windows 10 Pro

 

Du har spørsmål, vi har svar


 

Ja, du kan oppgradere kompatible Windows 7-PCer basert på disse kravene, med en full lisens. For å dra nytte av den nyeste maskinvarefunksjonaliteten anbefaler vi at du går over til en ny PC med Windows 10.

Du kan fortsette å bruke Windows 7, men straks kundestøtten avvikles, blir PCen mer sårbar for sikkerhetsrisikoer. Windows vil fungere, men du vil ikke lenger motta sikkerhets- og funksjonsoppdateringer.

Windows 7 kan fremdeles installeres og aktiveres etter at kundestøtten er avviklet. For å unngå sikkerhetsrisikoer og virus anbefaler imidlertid Microsoft at du vurderer å oppgradere til Windows 10.

Kundestøtte for Internet Explorer på Windows 7-enheter avvikles 14. januar 2020. Internet Explorer er en komponent i Windows-operativsystemet, og følger samme livssyklus for kundestøtte.

Du kan fortsette å bruke Office 2010, men straks kundestøtten avvikles, blir PCen mer sårbar for sikkerhetsrisikoer. Office vil fortsatt fungere, men du vil ikke lenger motta sikkerhets- og funksjonsoppdateringer.

Tilkoblinger til Office 365-tjenester som Exchange Online, støttes ikke etter 1. oktober 2020. Kunder bør oppgradere til et Office 365-abonnement som har Office-skrivebordsappene for å hindre tap av produktivitet.

Office 2010 kan fremdeles installeres og aktiveres etter at kundestøtten er avviklet. For å unngå sikkerhetsrisikoer og virus anbefaler imidlertid Microsoft at du vurderer å oppgradere til Office 365.

Kunder kan benytte seg av en gratis prøveversjon av Office 365 slik at de kan gjøre seg kjent med nye funksjoner og forbedringer i Office. Nye Office 365 Business Premium-kunder kan også få et tilpasset e-postdomene gratis i ett år.

Dette tidspunktet gir kundene en utmerket mulighet til å vurdere teknologistrategien og hvordan de kan dra nytte av å bruke de nyeste løsningene for næringslivet. Microsoft 365 (eller Office 365)* setter de ansatte i stand til å gjøre mer ved å ta i bruk eksterne arbeidsmuligheter, den aller beste produktiviteten og løsninger for teamarbeid samtidig som de er beskyttet og i samsvar med lokale forskrifter