Hopp over Gå til navigering
Mann og kvinne med el-sparkesykkel

MAX kvalitet, MAX fleksibilitet, MAX mobilitet

Med Ninebot MAX el-sparkesykkel gjør du pendlerturen til og fra jobben morsommere samtidig som du kan slippe å bruke offentlig transport. Med en fart på opptil 20 km/t og en rekkevidde på opptil 65 km, kommer du fort frem dit du skal.

Ninebot MAX

Reis raskt og effektivt

Ninebot MAX har en kraftig 350W motor som er laget for å klare helninger på opptil 20 %. Selv om du har bratt arbeidsvei, håndterer el-sparkesykkelen jobben. El-sparkesykkelen er utstyrt med 10" dekk som tåler ulike underlag, slik at du kommer deg raskt og trygt frem dit du skal.

El-sparkesykkelens display og håndtak på oransje bakgrunn

Tre kjøremodus

Med det intuitive LED-dashbordet, kan du enkelt skifte mellom eco-, standard- og sportsmodus. Du kan også sjekke batterinivået, Bluetooth-forbindelsen og mer. Ved hjelp av Segway-Ninebot-appen kan du låse el-sparkesykkelen, sjekke statistikken din og mye annet.

Økt sikkerhet med LED-lys, forbedret bremsesystem og fotplate med anti-skli.

Tentt LED-forlykt

Bli sett i trafikken med LED-lys

Forlykten er designet med 2.5W hvitt LED-lys som lyser opp veien foran deg og gjør deg synlig i trafikken. Sykkelen har rød LED-baklykt og reflekser på både for- og bakhjulet.

Zoom på forhjulets bremser og reflekser

Dobbelt bremsesystem

Segway Ninebot MAX kommer med et oppgradert bremsesystem med både en elektronisk bakbrems og en trommelbrems foran. På den måten har du alltid minimum én velfungerende og aktiv brems.

Fotplaten med Ninebot

Anti-slip fodplade

Ninebot Max har en større fotplate med anti-skli-design. Det gjør at du står mer behagelig og tryggere når du kjører i trafikken.

Ninebot MAX som er lagt sammen

Ettrinns sammenleggbart design

Bruker du ofte offentlig transport når du er på farten og vil ta med deg el-sparkesykkelen om bord? Null problem. Ninebot MAX legger du enkelt sammen på bare 3 sekunder.

Intelligent batteristyringssystem (BMS)

Segway Ninebot MAX kommer med intelligent batteristyring som gjør at batteriet utnyttes optimalt og strømmen ikke sløses bort. Systemet sørger for eksempel for at batteriet beskyttes mot for høye temperaturer slik at levetiden forlenges og sikkerheten ivaretas.