Hopp over Gå til navigering

 

Galaxy S9+ er den perfekte jobbtelefonen

Samsung kommer nå med deres nyeste flaggskip innen smarttelefoner - Samsung Galaxy S9 og S9+. Begge telefonene kommer i 3 flotte farger - Midnight Black, Coral Blue og Lilac Purple. Samsung har tatt med seg det beste fra sine tidligere modeller, slik som Infinity Display, IP68-sertifisering, fingeravtrykksscanner og en mengde forbedrede funksjoner pakket inn i et enda stiligere design.

 
 

Jobbmobilen

Samsung Galaxy S9/S9+ er jobbmobilen for deg som stiller høye krav til funksjon. Du vil oppleve en mobil med en kapasitet som gjør det mulig å arbeide direkte opp mot en skjerm og med et eksternt tastatur. Med en DeX-stasjon (selges separat) er det mulig å la PC-en bli hjemme og heller bruke din Galaxy S9/S9+ med en skjerm, tastatur og mus. Dermed kan du arbeide akkurat der du befinner deg.

Musikkmobilen

Samsung Galaxy S9/S9+ kommer med innebygde stereohøyttalere som er utviklet i samarbeid med AKG. Dermed kan du lytte til musikk sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Det følger også med et headset, kalibrert av AKG.

Kameramobilen

Med Samsung Galaxy S9/S9+ har Samsung skapt kameraet helt fra bunnen av og utfordret hva man kan forvente fra et kamera. Resultatet er et kamera med variabel blender, som tilpasser lysfølsomheten - akkurat slik som øyet. Dette gir deg større muligheter til å ta gode bilder uansett lysforhold. Du kan også filme i slow-motion med 960 bilder per sekund og oppleve detaljer som øyet ikke fanger, samt skape bilder av deg selv med personlige emojis og legge til animerte effekter.

 

Har du spørsmål om Galaxy S9 og S9+?

Kontakt oss og vi hjelper deg!
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no