Hopp over Gå til navigering

 
Samsung Flip - Sømløs flipover

Sømløs flipover

 
 

Det er ofte i møtene det skjer. Det er der de gode ideene kommer, de kreative innspillene. I møte med andre liker vi å tegne og forklare, vise frem og la ting bli til. Med det digitale tegnebordet Samsung Flip kan dere ta med dere den gode driven videre ut i hverdagen – helt sømløst!

For hvor mange ganger skulle vi ikke gjerne fortsatt på en tegning eller en graf? Jobbet litt mer med det årshjulet eller bygd videre på et tankekart, men så er det borte. Eller det befinner seg på andre siden av byen. På et annet kontor. Hos noen helt andre. Med Samsung Flip er ikke dette lenger et problem. Dere tegner, skriver, tenker høyt og deler fritt mellom dere – rett fra tegnebrettet i møterommet og inn i deres digitale verktøy.
 

En digital assistent

Samsung Flip aktiveres det øyeblikket du tar opp pennen fra holderen på siden. Du kan hente over bilder og dokumenter, tegne, stryke ut og endre uten å måtte kvitte deg med det du har gjort allerede. Du snur skjermen om du ønsker å vise noe i bredden og du deler dagens arbeid lett med de andre når møtet er over. Kort fortalt får du en heldigital assistent med deg inn i møtet som hjelper deg og de øvrige deltagerne til å holde tråden også i ettertid.
En digital flipover – helt enkelt!

 

 

 


Samarbeid og digitaliser enkelt

Samsung Flip gjør at det er enkelt å dele og å skrive notater direkte i ulike dokumenttyper med optimal grafisk kvalitet.

 

Tegne, skrive, inspirere

Nyt en glatt og tradisjonell whiteboard i et fleksibelt digitalt format som finnes i en mengde ulike farger, stiler og bredder. Opp til 4 personer kan skrive samtidig med valgfritt objekt som skriveverktøy.

 
 


Fleksible tilkoblingsmuligheter

Samsung Flips tilkoblingsmuligheter sikrer en fullt synkronisert og brukervennlig samarbeidsopplevelse. Koble dine personlige enheter til hovedskjermen for interaktive presentasjoner, notater og deling.

Med skjermspeiling er det dessuten mulig å vise innhold fra mobilenheter* direkte på hovedskjermbildet.

* Skjermspeil fungerer med kompatible Android-enheter, ikke iOS-enheter.
 

Synkronisert bilde og kontroll

Funksjonen Touch Out Control gjør det mulig å synkronisere personlige enheter til Samsung Flip for visning og kontroll i sanntid. Endringene som gjøres på hovedskjermen overføres automatisk til den personlige enheten, og omvendt for optimal effektivitet.

 
 


Hold møter hvor du vil

For bedrifter med begrenset plass kan Samsung Flip omforme nesten hvilket som helst rom til et fullt funksjonelt møterom. Det bærbare stativet med hjul gjør det enkelt å sette opp møter overalt. Vil du vise presentasjonen i horisontal modus i stedet - så er det bare å slå på skjermen.

 

Nytenkende, elegant og ergonomisk

Samsung Flip har en elegant grå design som gir et sofistikert og moderne inntrykk i alle miljøer. Med en skråning på 4,5°, og en pennholder og hylle for ulike møtetilbehør, kan arbeidsgruppen kan ha fullt fokus på oppgaven.

 

 
 


Send notater raskt og enkelt

Alle som deltatt i møter kjenner seg nok igjen i hvor mye tid som går med til å sende håndskrevne møtenotater i etterkant. Samsung Flip Flip forenkler denne prosessen. Lagre notater og viktig innhold i tavlens innebygde minne og del informasjonen med kolleger via mobile og digitale kanaler.

Presentasjoner med høy presisjon

Samsung Flip holder konsekvent og klar bildekvalitet i UHD-format - uavhengig av lyset i rommet og presentasjonsmateriale - presentasjonskvaliteten blir derfor høy.

Aktiver tavlen på en intuitiv måte

Start møter i tide, uten lang oppstartstid og tilkoblingsproblemer. Innebygde sensorer starter Flipboard når en person nærmer seg, tar opp en penn, eller bytter mellom liggende eller portrettmodus, noe som gjør det enkelt å fortsette avbruddsmøter eller starte nye diskusjoner.

 

Ønsker du å vite mer eller bestille Samsung Flip?

Kontakt oss og vi hjelper deg.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no
Du kan selvfølgelig også ta kontakt i alle våre varehus.