Hopp over Gå til navigering

 

Lenovo ThinkBook

 

Lenovo ThinkBook er en stilig bærbar PC utviklet for profesjonell bruk. Den kombinerer ThinkPad-seriens fortreffelige slitestyrke og ytelse med et elegant aluminiumskabinett og iøynefallende design. Den kraftige prosessoren, de avanserte sikkerhetsegenskapene og den lange batteritiden gjør denne bærbare PC-en til et godt valg til forretningsreiser eller til å slappe av etter en lang arbeidsdag.

 

En gruppe står samlet rundt en Lenovo ThinkBook og diskuterer

 

 

To menn sitter på en kafe, og jobber på hver sin Lenovo ThinkBook

 

 

Ytelse i bedriftsklassen

Lenovo ThinkBook benytter avansert teknologi og har et bærbart, slankt og lett design. Med den nyeste generasjonen av Intel Core-prosessorer, oppnår PC-en eksepsjonelt lavt strømforbruk ved lav belastning. De forbedrede sikkerhetsegenskapene beskytter sensitiv informasjon, og takket være den gode batteritiden, kan du bruke din ThinkBook helt til arbeidsdagen er over.

 

 

En forretningskvinne jobber med sin ThinkBook på en togtur

 

 

Bli mer effektiv

Bli mer effektiv med ThinkBook. PC-en kan vekkes fra hvilemodus på mindre enn 0,5 sekunder og lar deg til og med laste ned e-poster og lytte til musikk mens den hviler. Lenovo AccuType-tastaturet har hvit bakbelysning og buede, ergonomisk utformede taster for maksimal presisjon og behagelige skriveopplevelser. Smart Power-On fingeravtrykksleser lar deg skru på PC-en og logge på systemet med en enkel berøring med fingeren din. Rapid Charge-teknologi gjør det mulig å lade uten kabler når du er på farten.

 

 

En kvinne sitter i et veldig mørkt rom, og jobber på sin Lenovo ThinkBook

 

 

Utmerket lyd- og bildekvalitet

Dolby Audio™ -lydforbedring og Harman Kardon-høyttalere gir utrolig detaljert og klar lyd. Laptopens skjerm har Full HD-oppløsning og Dolby Vision™-teknologi som gir klarere skjermbilder og mer levende farger.

*Egenskaper kan variere for de ulike modellene.