Hopp over Gå til navigering

 

Grå Lenovo ThinkBook 14" bærbar PC.

 

 

Lenovo ThinkBook

 

 

Lenovo ThinkBook er en stilig bærbar PC utviklet for profesjonell bruk. Den kombinerer ThinkPad-seriens fortreffelige slitestyrke og ytelse med et elegant aluminiumskabinett og iøynefallende design. Den kraftige prosessoren, de avanserte sikkerhetsegenskapene og den lange batteritiden gjør denne bærbare PC-en til et godt valg til forretningsreiser eller til å slappe av etter en lang arbeidsdag.

 

Grå Lenovo ThinkBook 14" bærbar PC.

 

 

Ytelse i bedriftsklassen

Lenovo ThinkBook benytter avansert teknologi og har et bærbart, slankt og lett design. Med den nyeste generasjonen av Intel Core-prosessorer, oppnår PC-en eksepsjonelt lavt strømforbruk ved lav belastning. De forbedrede sikkerhetsegenskapene beskytter sensitiv informasjon, og takket være den gode batteritiden, kan du bruke din ThinkBook helt til arbeidsdagen er over.

 

 

Grå Lenovo ThinkBook 14" bærbar PC.

 

 

Bli mer effektiv

Bli mer effektiv med ThinkBook. PC-en kan vekkes fra hvilemodus på mindre enn 0,5 sekunder og lar deg til og med laste ned e-poster og lytte til musikk mens den hviler. Lenovo AccuType-tastaturet har hvit bakbelysning og buede, ergonomisk utformede taster for maksimal presisjon og behagelige skriveopplevelser. Smart Power-On fingeravtrykksleser lar deg skru på PC-en og logge på systemet med en enkel berøring med fingeren din. Rapid Charge-teknologi gjør det mulig å lade uten kabler når du er på farten.

 

 

Grå Lenovo ThinkBook 14" bærbar PC.

 

 

Utmerket lyd- og bildekvalitet

Dolby Audio™ -lydforbedring og Harman Kardon-høyttalere gir utrolig detaljert og klar lyd. Laptopens skjerm har Full HD-oppløsning og Dolby Vision™-teknologi som gir klarere skjermbilder og mer levende farger.

*Egenskaper kan variere for de ulike modellene.