Hopp over Gå til navigering

Delbetaling og leieavtaler

Delbetaling og leieavtaler

Visste du at vi tilbyr leasing av produkter med inntil 100% finansiering?

Enten ditt selskap består av 2 eller 100 ansatte, vil leasing medføre en rekke fordeler for ditt selskap. Uavhengig om du kun ønsker en oppgradert mobiltelefon eller en splitter ny møteromsløsning, har vi det du trenger til fast lav månedspris. Ditt firma vil få full bruksrett til alt utstyr og det er sjeldent behov for noen øvrig pantesikkerhet. Med fleksibel leieperiode på inntil 3 år, gir leasing ditt firma muligheten til å alltid ha tidsriktig og effektivt utstyr.

Ikon med to betalingskort over hverandre.

Fordeler med leasing

Rett teknologi til rett tidspunkt, uten krevende investeringskostnader! For selskaper i alle ulike størrelser har leasing av produkter en rekke fordeler. I tillegg til at din bedrift alltid har tilgang på den nyeste teknologien, sikrer leasing av varer både forutsigbarhet med fast lav månedspris og god likviditet som følger av at behovet for å binde opp større kapital forsvinner.

Avtalens løpetid bestemmer du selv og du kan enkelt legge til produkter i en eksisterende avtale når ditt selskap og behov vokser.

Fordeler

  • Alltid oppdatert utstyr
  • Skattemessige fradrag for hele leasingbeløpet
  • Frigjøring av driftskapital
  • Lavere verditap som følger av nedskrivninger
  • Bedre likviditet for selskapet
  • Forutsigbare kostnader
  • Større fleksibilitet

SG Finans banner

Hvordan opprette en leasingavtale med Elkjøp?

 

Det å inngå en leasingavtale med Elkjøp og SG Finans er en enkel prosess for deg som allerede er, eller ønsker å bli eksisterende kunde hos oss.

Enten du vet nøyaktig hvilke produkter du ønsker, eller behøver råd for å finne en pakke som passer for deg hjelper vi deg videre! Dersom leasing er en passende løsning for ditt selskaps behov kan du melde din interesse direkte til oss.

Vår leasingpartner gjennomfører kredittvurdering av selskapet og sender deretter et skriftlig tilbud som enkelt kan aksepteres med signatur eller bank ID. Du avtaler løpetid og ønsket kredittramme i forkant av signering. Når ditt tilbud er signert kan varene plukkes opp i en avtalt Elkjøp forretning, eller de kan sendes som bedriftspakke på dør direkte til ditt kontor.

Etter endt avtaleperiode kan du enkelt velge om du ønsker å kjøpe ut ditt IT-utstyr, eller fornye avtalen og velge nye og oppdaterte produkter.

FAQ

Etter endt leieperiode kan du selv velge om du ønsker å levere tilbake ditt utstyr og avslutte leieavtalen, kjøpe ut ditt utstyr basert på restverdi, eller fornye leieavtalen med helt nye produkter.

Det er fullt mulig å avslutte leieavtalen under løpetiden, men du som kunde må da betale resterende leie. For mer informasjon: Se generelle betingelser.

Ja man kan fint overdra en løpende leasingavtale til et annet selskap. Dette forutsetter at selskapet som ønsker å ta over leasingavtalen får godkjent kredittsjekk.

En leasingavtale faktureres i utgangspunktet månedlig, men man kan helt fint velge kvartalsvis, halvårlig eller årlig fakturering for utstyret ditt selskap leaser.

Ja det er fult mulig å gjennomføre utkjøp av deler av varene i en leasingpakke. Dette skjer på anmodning direkte til vår leasingpartner.

Ta kontakt

 

Salgsafdelingen

Salgsavdelingen

Telefon: (+47) 21 00 22 01

Mail: bedriftskunde@elkjop.no

 

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00