Hopp over Gå til navigering


​​​​​​​

Kjøl ned arbeidsplassen i varmen


Et behagelig inneklima er essensielt for en effektiv arbeidsdag og glade ansatte. Vi tilbyr et stort utvalg av vifter, klimaanlegg og varmepumper å velge mellom. Sommeren er rett rundt hjørnet - ikke vent til solen steker inne på kontoret!

​​​​​​​

Vifter i flere størrelser

 

På varme sommerdager setter man gjerne pris på litt ekstra kjøling, spesielt hvis luften er tung og ventilasjonen er dårlig. Vi tilbyr vifter i forskjellige størrelser og med flere effektinnstillinger. Alt fra de enkleste bordmodeller til avanserte gulvmodeller med timer og fjernkontroll. De fleste kan roteres og vippes slik at luften spres jevnt over hele rommet.


Se vårt utvalg av vifter

Effektive klimaanlegg

 

Når du trenger å opprettholde behagelig temperatur i et større rom eller kontor, kan det hende at en vifte ikke har nok kapasitet. Vi anbefaler at du investerer i et bærbart klimaanlegg. Våre modeller passer til i rom opp til 50 kvadratmeter og kan enkelt flyttes rundt. Noen modeller inkluderer også et vindusett, avfukter, timerfunksjon og fjernkontroll.


Se vårt utvalg av klimaanlegg

+ mye mer

 

Det er ikke alltid det holder å kjøle ned luften eller skape gjennomstrømning. Våre luftrensere sørger for at luften på kontoret, er fri for skadelige stoffer og ubehagelig lukt. Med våre luftfuktere vil ikke den irriterende tørre luften være et problem. Du kan også kontakte oss for mer informasjon om langsiktige løsninger som f.eks. varmepumper. Vi hjelper dere gjerne med å finne systemet som passer for dere og hjelpe dere med installasjonen.


Se hele utvalget av klimaprodukter


Våre mest populære vifter, klimaanlegg og andre klimaprodukter