Hopp over Gå til navigering

 

 

Skap et bedre arbeidsmiljø på kontoret med Kärchers Profesjonelle luftrensere

 

 

Tiltak for å fremme og forbedre helse og velvære på arbeidsplassen


Støv fra kopimaskinen. Pollen om våren. Spor av sopp fra det fuktige hjørnet bak vanndispenseren. Bakterier, mikroorganismer, virus. Enda så små de er, kan de bidra til irriterte øyne, rennende neser, hodepine og astmaplager. Med Kärchers Profesjonelle luftrensere kan du puste fritt, vel vitende om at luften på kontoret konstant blir grundig filtrert.

 

Hvorfor bruke luftrensere


Luftforurensning i lukkede rom kan bidra til utvikling og spredning av luftveisinfeksjoner og tilhørende helseproblemer som allergier og astma. Ved å installere luftrensere kan du minimere innvirkningen av disse stoffene på helse og velvære. Dermed kan en luftrenser også bidra til å redusere kostnader knyttet til redusert konsentrasjon, prestasjonsevne og sykefravær.

 


 

Kärcher AF100 luftrenser

 

 

Kraftig og kompakt

Med en kapasitet på opptil 100 m2, er AF100 ideell for store rom. Det kompakte designet passer inn i en rekke omgivelser som for eksempel et venterom, en kantine eller en frisørsalong. Luftrenseren står på hjul og kan enkelt flyttes rundt ved behov.

 

Grundig overvåkning

Innebygde lasersensorer følger til enhver tid med på innholdet av, og størrelsen på partiklene i luften. Luftrenserens display viser den maksimale størrelsen på filtrerte partikler, samt filterets gjenværende levetid. Dersom innstillingen automatisk filtrering er valgt indikerer luftrenseren den nåværende luftkvaliteten med en lysindikator. Rødt lys indikerer dårlig luftkvalitet, grønt lys indikerer moderat luftkvalitet og blått lys indikerer ren luft. Med denne profesjonelle luftrenseren fra Kärcher kan du med andre ord raskt og enkelt skape riktig innemiljø med optimal luftkvalitet.

 

Regulerbar filtrering

Velg og utstyr luftrenseren med det rette filteret for dine behov. AF100 er levert med et universelt filter som kan håndtere de fleste situasjoner, men du kan også installere filtre som er spesielt tilpasset smog, allergener, patogene (sykdomsfremkallende) bakterier eller flyktige organiske forbindelser som løsemidler og bensin. Luftrenserens vifte kan arbeide automatisk eller stilles inn på tre ulike hastighetsnivåer. Viften kan også settes i nattmodus. Da reduseres viftehastigheten for å minimere støy.

 


 

Kärcher AFG100 plasma luftrenser

 

 

Slank og elegant

Luftrenserens slanke design gjør at den passer perfekt inn i moderne arbeidsmiljøer. AFG100 kommer i sort eller hvit, og står på en fotplate i rustfritt stål. Den øverste delen av luftrenseren har justerbar LED-belysning, slik at du kan velge ønsket farge og lysstyrke for arbeidsplassen din. Denne luftrenseren er egnet for rom på opptil 60 m2, og har vunnet GOOD DESIGN AWARD.

 

Plasma filtrering

Takket være avansert flertrinns filtrering er AFG100 en alt i ett løsning. Den unike plasmageneratoren gir enestående filtreringsegenskaper som kan bryte ned opptil 99,98% av alle skadelige virus, bakterier, sporer og ubehagelig lukt som befinner seg i luften, dette kan for eksempel være røyk. AFG100 har også et forfilter som håndterer rusk som hår eller støv, og et tretrinnsfilter med en katalysator, et aktivt karbonstadium og et EPA trinn for å fange allergener, pollen, små partikler og flyktige forbindelser. Dette resulterer i et perfekt inneklima.

 

Enkel kontroll og vedlikehold

Touchpanelet på toppen av luftrenseren gjør at du enkelt kan sette opp ønskede funksjoner, samtidig som LCD-skjermen viser størrelsen på partiklene som blir filtrert på nåværende tidspunkt. Plasmageneratoren krever verken vedlikehold eller utskifting, mens forfilteret og tretrinnsfilteret kan erstattes individuelt. Luftrenseren kan styres automatisk, men man kan også velge mellom fem ulike hastighetsnivåer, i tillegg til at luftrenseren kommer med en stillegående nattmodus. Luftrenseren kan også justeres etter gitte tidsintervaller, slik at filtreringen eksempelvis kan skje etter arbeidstid.

 

 

 


 

Se alle profesjonelle luftrensere og tilbehør fra Kärcher