Hopp over Gå til navigering

 

Er det kaldt på jobb?

Høsten er forbi og vinteren er her. Ute er det kaldt og vått og den forhatte forkjølelsessesongen er i gang for fullt. Og med den kalde årstiden kryper også kulda inn på kontoret, arbeidsklær blir våte og faren for å bli syk øker. Noen bransjer er selvsagt langt mer utsatt enn andre, og med enkle grep kan du sørge for tørre og varme arbeidsklær, overtrekksdresser og vinterstøvler etter lunsj og ikke minst før en ny arbeidsdag begynner. Vi har samlet et utvalg av våre tørkeskap, skotørkere og varmeprodukter sånn at møtet med den kalde tida blir så god som mulig! 

 

Tørkeskap

Et tørkeskap føles kanskje som en gjenlevning fra en svunden tid, men dette er faktisk en av de enkleste og raskeste måtene å få tørket store mengder tøy på en gang. Tørk av klær i skap er en mye mer skånsom prosess enn en tørketrommel, i tillegg til at klærne ikke trenger å være rene for å tørkes der.
Ev av fordelene med et profesjonelt tørkeskap er den energibesparende løsning med en avansert sensor som stopper tørkeprosessen når tøyet er tørt. Dermed kan man spare opp til 40% av energiforbruket sammenlignet med et skap med timer.
Alle bedrifter der hele eller deler av arbeidet utføres utendørs opplever fra tid til annen at været også påvirker inneklimaet betraktelig. Med et tørkeskap vil man redusere fuktigheten inne og også unngå våte og møkkete gulv.

 
 


Vifteovner og radiatorer

Alle har vi en kollega som sitter med ytterjakka på inne på kontoret. Med flyttbare vifteovner eller radiatorer kan du tilpasse temperaturen på hele kontoret, i enkelte rom eller i de sonene der det blir kaldest. Vi har varmeprodukter tilpasset alle behov – og finner du ikke det du leter etter kan vi helt sikkert hjelpe deg!