Hopp over Gå til navigering

Kvinne sitter med Jabra on-ear hodetelefoner foran en bærbar PC

Jabra Evolve2 – en helt ny standard for hodetelefoner

Måten vi arbeider på endrer seg. Vi bruker 20 % mer tid på samarbeid enn vi gjorde for bare seks år siden. Men tiden vi har til å fokusere og konsentrere oss er samtidig redusert med 10 %. Det er derfor på tide å finne en bedre måte å gjøre ting på, og her kommer Evolve2 inn i bildet.

Den verdensledende Jabra Evolve-serien er forbedret på alle tenkelige måter, noe som har gitt helt utrolige resultater. Jabra Evolve2 er et sett profesjonelle hodetelefoner, men ikke slik man er vant med - det er en helt ny standard.

Mann sitter i sofa med sin arbeids-PC på fanget

Suveren støyreduksjon

Takket være et overlegent akustisk design, støyisolerende skumøreputer og Active Noise Cancellation (ANC), finnes det nå en rekke hodetelefoner spesialdesignet for å stenge ute lyd fra omgivelsene. Med Evolve2 oppnås passiv støyreduksjon som aldri før.

Hold på konsentrasjonen

Det nye opptattlyset er nå synligere enn før, så det kan ses fra enhver vinkel slik at du kan arbeide i ro uten forstyrrelser. Hodetelefonene er i tillegg utviklet ved hjelp av biometriske målinger gjort på hundrevis av hoder for å gi deg den ultimate komfort for behagelig bruk hele dagen.

Mann sitter på kafé foran PC med Jabra Evolve hodetelefoner på

Enestående lydkvalitet

Den allerede høye kvaliteten til Evolve-serien er nå enda bedre. Hodetelefonene er utstyrt med et avansert brikkesett med tre ganger så høy styrke, det siste innen signalbehandlingsteknologi, samt lekkasjesikre 40 mm-høyttalere og den nyeste AAC-kodeken. Jabra setter ganske enkelt en ny standard for samtalekvalitet og leverer samtidig en rikere lydopplevelse.

UC-sertifisering

Når samarbeidet er godt, er alle glade. Evolve2 kan brukes med alle ledende Unified Communications (UC) plattformer. Er din foretrukne UC-plattform Microsoft Teams, kan du trygt fortsette samarbeidet – alle Evolve2-hodetelefoner er nemlig også Teams-sertifiserte og har en dedikert Teams-knapp for enkelt samarbeid.

Mann sitter foran PC og snakker med Jabra Evolve-hodetelefoner på

Fremtidsrettede hodetelefoner

Jabra har alltid oppmerksomheten rettet mot fremtiden, og for Evolve2 er der allerede firmware-oppgraderinger og fordelspakker som via Jabra Xpress gjør hodetelefonene enda bedre. Med Evolve2 får man en klar følelse av at det er snakk om en banebrytende teknologisk løsning som man ikke finner andre steder.