Hopp over Gå til navigering

iPhone Xs og iPhone Xs Max

Kommer snart

 

iPhone XS

Tenk stort.
Og så litt større.

 

Super Retina i to størrelser - inkludert den største skjermen på en iPhone noen gang. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne. Og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone XS er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

 
 

Super Retina. Stor og enda større. Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS har bransjens beste fargegjengivelse, HDR og helt svart. Og iPhone XS Max har Apples største skjerm noen gang på en iPhone.

 

iPhone XS Max
6,5" skjerm1

 

iPhone XS
5,8" skjerm1

iPhone XS Max
6,5" skjerm1

iPhone XS
5,8" skjerm1

Skjerm på hele forsiden gjør hele forskjellen. Se hvor mye større plass du får til alt.

 

iPhone XS Max

 

iPhone 8 Plus

 

iPhone XS

 

iPhone 8 Plus

Unike materialer. Det sterkeste glasset noensinne. En vakker, ny gullfarge, oppnådd gjennom en prosess på atomnivå. Presisjonstilvirkede kantbånd av rustfritt spesialstål. Og støv- og vannbestandinghet på et helt nytt nivå.2

 

Rustfritt spesialstål. Apple benytter en spesialutviklet legering som presisjonstilvirkes for å utforme kantbånd i tre finisher.

PVD-fargeprosess. På utførelsene i gull og stellargrå er det benyttet en avansert PVD-teknologi (physical vapor deposition process) på kantbåndene for å oppnå farger og reflektivitet som komplementerer glasset.

Trådløs lading. iPhone XS lades trådløst gjennom baksiden av glass.3 Og den lades enda raskere enn iPhone X.

Avansert Face ID. Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansiktsgjenkjenning i en smartelefon noen gang. Og nå er Face ID enda raskere.

 

Intelligent A12 Bionic. Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne, med Apples nye generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrettbilder med dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

 

Opp til
50 % raskere
grafikk-ytelse4

Opp til
15 % raskere
ytelseskjerner4

Opp til
50 % lavere
batteriforbruk i effektivitetskjernene4

 

Åttekjerners
Neural Engine

Forbedret
bildesignalprosessorbildesignal-
prosessor

Avanserte
ytelseskontroller

 

Banebrytende dobbeltkamerasystem. Verdens mest populære kamera markerer begynnelsen på et ny æra for fotografiet. hvor en nyskapende bildesensor og en kraftigere Neural Engine i samspill hjelper deg å ta bilder slik du aldri har kunnet før.

Smart HDR. Med nye sekundærrammer, en raskere sensor og den kraftige A12 Bionic-chipen får bildene dine enda rikere detaljer i både lyse og mørke områder.

Større og dypere piksler En ny sensor gir mer nøyaktig bilde- og fargegjengivelse og reduserer bildestøy i dårlig lys.

Forbedret bokeh-effekt. Bilder tatt i Protrettmodus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn.

Helt ny dybdeskarphet-funksjon. Nå kan du justere dybdeskarpheten i portretter etter at bildet er tatt.

Dual 12MP rear cameras

 

ƒ/1,8
vidvinkellinse

Portrettmodus
med dybdekontroll

ƒ/2,4
telelinse

Video i 4K
med opptil 60 bilder pr. sek.

Dobbelt så rask sensor
- Smart HDR
brukes på alle bildene

TrueDepth-kamera

 

ƒ/2,2
vidvinkellinse

Portrettmodus
med dybdekontroll

1080p HD-video
opptil 60 bilder pr. sek.

Og dessuten. iPhone har 4G LTE Advanced, for lynrask nedlasting.5 Og opptil 512 GB lagringsplass - det meste noen gang på en iPhone.

 

5 Seconds of Summers musikvideo Want You Back er tilgængelig i iTunes.

Ingen annen telefon er som iPhone. Hver avgjørelse som ligger bak en ferdig iPhone, er med på å gjøre den unik. Fra produksjonsmåten og hvordan personvern og sikkerhet bygges inn helt fra starten, til ansvaret Apple tar ved resirkulering.