Hopp over Gå til navigering

En mann og en gutt ved hver sin kontorpult

Hvordan bli mer effektiv på hjemmekontoret?

Mange av oss har jobbet hjemmefra de siste månedene, og mange vil nok gjøre det i tiden fremover også. Denne opplevelsen har for mange ikke vært helt problemfri. Det kan være vanskelig å finne ut av hvordan man får best mulig kommunikasjon mellom ansatte på kontoret og de som jobber hjemmefra, samtidig som man skal opprettholde relasjonen mellom kunder og klient når ikke møter gjennomføres personlig.

I denne artikkelen guider vi deg mot et bedre hjemmekontor, slik at det blir enklere å jobbe mer effektivt.

Oppgrader hjemmekontoret

På et vanlig kontor finner man ofte fult utstyrte møtelokaler, noe man ikke har tilgang til hjemmefra. Det kan by på utfordringer, men det å opprettholde samarbeidet mellom team som jobber hjemmefra og team som jobber på kontoret trenger ikke å bli et problem med det riktige utstyret.

 Tre personer fysisk til stede for å gjennomføre nettmøte med en fjerdeperson.

Videokonferanser hjemmefra

Det er flere grunner til at møter over nett kan være en fordel for bedriften og de ansatte. Blant annet kan man ved hjelp av riktig utstyr oppleve et styrket samarbeid, forbedrede prosesser og økt produktivitet.

Les mer om hvordan man oppgraderer møterommet, enten hjemmefra eller på kontoret her.

 To hender på et tastatur med illustrasjon av en lås.

Profesjonelle PCer

En god PC er det viktigste redskapet for mange. Med Windows 10 Pro får du flere funksjoner som sikrer effektive prosesser samtidig som sikkerheten er i hovedfokus. Du kan lese mer om Windows 10 Pro ,samt hvordan Microsoft 365 kan bidra til forbedret samarbeid her.

Trenger du en ny PC, vil vi for eksempel anbefale Lenovo ThinkBook. Da får du en lett og sterk PC med alt du trenger til både jobb og fritid. Les mer om Lenovo ThinkBook 14 og 15 her.

En kvinne sitter foran PCen og snakker i telefonen

Utstyr til ergonomisk og effektivt arbeid

Med økt bruk av hjemmekontor er det utrolig viktig å sørge for at man har riktig utstyr. På denne måten unngår man både tekniske problemer, samtidig som man ikke går på bekostning av ergonomien.

Logitech har et stort utvalg av relevant utstyr, les seks viktige tips fra Logitech som bidrar til bedre ergonomi her.

 En kvinne sitter foran sin bærbare PC med barnet sitt liggende ved siden av.

Mer effektiv

Vi har alt av utstyr til møterommet og til kontorlokalet som du og dine kollegaer trenger for en optimal kontorhverdag – og for et godt samarbeid på tvers. Les våre artikler for inspirasjon – eller spør oss! Ønsker du å lese mer om hjemmekontor, eller få flere tips om god ergonomi kan du lese om hvordan du oppgraderer hjemmekontoret her.

Opprett en bedriftskonto

Med en bedriftskonto hos Elkjøp Bedrift får du flere fordeler:

Fakturabetaling: Få mulighet til å søke om fakturabetaling og foreta kjøp på kreditt opptil 30 dager.

Kjøp alle varer på ett sted: Med et bredt sortiment kan du gjøre alle innkjøp på et sted.

Flere kjøpsmuligheter: Bestem selv når og hvor du handler – på nett, over telefon, mail eller i butikk.

Nyhetsbrev: Meld deg på vårt nyhetsbrev for bedriftskunder og motta informasjon om kampanjer, tilbud, produktnyheter og inspirasjonsartikler.

Finn mer informasjon om fordelene, samt hvordan du oppretter en bedriftskonto her.