Hopp over Gå til navigering
Det digitale skiftet i håndverkerbransjen

Det digitale skiftetByggebransjen står overfor et enormt digitalt skifte og mer og mer av den daglige kontakten går digitalt. På byggeplasser blir oppgaver delt på bærbare skjermer og nettbrett, informasjon blir delt på skjermer på pauserommet og håndverkere over hele landet kommuniserer med kundene sine med enkle tastetrykk rett fra bilen. Mulighetene for en enklere og mer effektiv hverdag er store – og vi i Elkjøp Bedrift har løsningene som tar dere dit uansett behov!


Nettbrett

På befaring er det mye som skal holdes rede på. Ved hjelp av et enkelt system vil du kunne samle all informasjon på ett sted sånn at du senere kan sette opp et korrekt og godt tilbud basert på det du så og hørte på ditt kundebesøk.

Når du har bilder av utgangspunktet, noterer all kundeinformasjon og alle spesifikasjoner mens du enda er hos kunden, er det enkelt å sende ut et nøyaktig og godt tilbud i etterkant. Alt gjøres fra samme enhet og du kan være trygg på at du får med deg alt.

Telefon

Mobiltelefonen har blitt et av våre viktigste arbeidsredskaper i flere bransjer. Robuste telefoner med gode kameraer som tåler både vind og vær, bidrar til en enklere arbeidshverdag for deg som er ute på byggeplass og hos kunder.

Støykansellerende hodetelefoner

Å ta vare på hørselen når man jobber er viktig, men det kan bli lange dager i sitt eget selskap uten litt underholdning samtidig. Med hørselvern med DAB+ og Bluetooth får du tilgang til den underholdningen du er vant til å høre på, enten det er en spilleliste eller en radiokanal.