Hopp over Gå til navigering

 

Chrome Enterprise logo og bilde av vei med to avmerkede punkter.

 

Chrome Enterprise - jobb trygt i skyen

 

Chrome Enterprise utløser bedriftspotensialet til operativsystemet Chrome OS, nettleseren Google Chrome, samt Chromebooker. Slik spares IT-avdelingen for enklere oppgaver slik at de kan sikre ansatte best mulige skyopplevelser.

Chrome Enterprise byr på profesjonelle sikkerhetsløsninger, samt bedriftsrelevante og kostnadsbesparende egenskaper som vil komme bedriften til gode. Uansett om du jobber på kontor, med salg eller med service, vil Chromebooks og skybaserte løsninger gi de ansatte rask tilgang til apper, redusert nedetid og forbedret arbeidsflyt.

 

Fordelene med Chrome Enterprise

Kom raskt i gang og forbli rask resten av dagen. Chromebook-enheter starter opp på under seks sekunder. Samtidig vil systemet automatisk oppdateres i bakgrunnen.

Jobb mer fleksibelt. Takket være sikre, skybaserte sikkerhetskopieringsløsninger og Chromebookers batteritid på over åtte timer, kan du arbeide bekymringsfritt uansett hvor du befinner deg.

Fortsett der du slapp. Lagre og synkroniser apper, preferanser og utvidelser for å arbeide effektivt på hvilken som helst Chromebook der du er.

 

Mann som sitter ved et vindu og arbeider på en Acer Chromebook.

 

Chrome OS

Chrome OS er et allsidig og skytilpasset operativsystem som er både sikkert og brukervennlig. Videre gir det rask tilgang til apper i skyen, uavhengig av Chrome-enhet eller hvor du befinner deg.

 

Google Chrome-nettleser

Google Chrome er en rask og pålitelig nettleser som byr på integrerte sikkerhetsløsninger, sentralisert styring og bedriftsdekkende kontrollmuligheter for IT-administratorer.

 

Chrome-enheter

Chrome-enheter er designet med utgangspunkt i sikkerhet, brukervennlighet og enkel klargjøring. Slik vil IT-avdelingen slippe å håndtere mer typiske brukerproblemer, samtidig som ansatte får rask tilgang til skyen.

 

 

Kvinne sitter på et tregulv og leser en bok. På hennes høyre side har hun en Acer Chromebook og en katt.

 

Bygd for sikkerhet

Chrome OS og nettleseren Google Chrome setter sikkerhet i høysetet, og med Chrome Enterprise, vil de ansatte beskyttes mot nettrusler og få tilgang til pålitelige apper.

 

Integrerte sikkerhetsløsninger

De integrerte sikkerhetsløsningene beskytter brukerne mot skadelige angrep, og skulle et angrep være vellykket, vil de ansatte ha verktøyene til å stanse det.

 

Beskyttelse

Siden Chromebooker alltid er oppdatert mot de nyeste trusler, vil de også være tryggere å bruke.

 


 

Gjør enhetene dine klare for bedriftsbruk


La oss hjelpe deg med å klargjøre dine Chrome-enheter og aktivere Chrome Enterprise Upgrade for bedriften din. For å få full tilgang til alle de bedriftsrelevante funksjonene i Chrome Enterprise, må du kjøpe Chrome Enterprise Upgrade til din Chrome-enhet. Chrome Enterprise Upgrade låser opp de innebygde bedriftsfunksjonene til Chrome OS og dine Chrome-enheter, noe som vil hjelpe bedriften din med å sikre, organisere og støtte skyløsningen.

Hvis du i tillegg ønsker hjelp til å konfigurere og klargjøre din Chrome Enterprise Management Console, kan vi hjelpe deg med dette også. Med vår Chrome Enterprise Onboarding-tjeneste får vi bedriften din opp å gå i løpet av et par dager.

 

Tjenesten innebærer:

  • Registrering av din bedrifts Chrome-enheter og ansatte i Chrome Management Console
  • 1 times workshop sammen med bedriften din – bli enige om omfang og retningslinjer
  • 2 timer hvor man setter opp din bedrifts retningslinjer, enheter og brukere i Chrome Management Console
  • Systemtest og overlevering til kunde

 

Kontakt oss for mer informasjon om Chrome Enterprise