Hopp over Gå til navigering

 

Samsung Galaxy S20, S20 Plus og S20 Ultra

Den nye Samsung Galaxy S20-serien har fremtidsrettede mobiler i toppklasse som er 5G Ready – klar til å støtte 5G-nettverk. Galaxy S20 Ultra har Samsungs beste kamera noensinne med 100x Zoom og 108 MP. Kameraet er i tillegg Samsungs mest lyssterke kamera og tar superskarpe nattbilder. Bestill den nye Samsung Galaxy nå – så får du en fremtidsrettet mobil i toppklasse som er klar for 5G!

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Galaxy S20 Ultra

Med fire bakkameraer kan du ta bilder, gjøre opptak og legge det ut uten å miste noe av den profesjonelle kvaliteten. Hovedkameraet er på hele 108 megapiksler - det høyeste antall megapiksler på markedet. Det gjør det mulig å se alle detaljer du ellers ville gått glipp av. Bildene kan beskjæres og forstørres uten at det går på bekostning av bildekvaliteten.

Kameraet med teleobjektiv gir opptil 100x zoom, mens kameraet med ultravidvinkelobjektiv på 123° tar bilder slik øyet ser dem. Det fjerde kameraet måler avstand og gjør det mulig å ta bilder med kort dybdeskarphet – den såkalte bokeh-effekten.

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Lyssterk kamera og 8K videoopptak

Galaxy S20 Ultra er utstyrt med Samsungs mest lyssterke kamera noensinne. Tidligere har det vært vanskelig å fange øyeblikk med dybde og skarphet der det er lite lys. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer, slipper Galaxy S20 inn mer lys.

8K-videoer fanger de umulige øyeblikkene som stillbilder. 8K betyr at du kan filme med utrolig høy oppløsning og ta ut fantastiske stillbilder fra filmen. Fang øyeblikk som kan gi en hendelsen en helt ny betydning. 8K innebærer også en fremtidssikring, da dette er oppløsningen på fremtidens skjermer.

 

Samsung Galaxy S20 og S20 Plus

 

 

Galaxy S20 og S20 Plus

Samsung Galaxy S20 og S20 Plus har kameraer som gjør det mulig for deg å fange hele verden, og oppdage detaljer som du tidligere har gått glipp av.

Med 30x zoom blir du ikke begrenset av avstand, og med 64 megapiksler får du med deg de unike detaljene. Modellene lar deg også gjøre opptak i 8K. I kombinasjon med kameraets høye lysstyrke, vil du også kunne fange det som skjuler seg i mørket.

 

Raffinert og minimalistisk design

Skjermen til mobilene i Galaxy S20-serien dekker enda mer av forsiden. Med andre ord får du en større skjerm uten at mobilene har blitt større. Du vil få en større opplevelse av film og bilder, samtidig som de avrundede kantene og det smale formatet sikrer at mobilen ligger behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har enkel tilgang til de du bruker ofte.

 

5G Ready

Galaxy S20 Ultra er helt og holdent klar for 5G, og 5G-nettet bygges nå ut. Det vil gi deg nye opplevelser og muligheter. Når du får raskere nett uansett hvor du er, innebærer det at du kan strømme filmer i høyere kvalitet, laste opp filmer og spille med minimal forsinkelse. Galaxy S20+ er 5G Ready, og Galaxy S20 kan fås i en utgave som støtter 5G.

 

Samsung Galaxy S20

 

Batteri kapasitet

Galaxy S20 Ultra har det største batteriet en Samsung-telefon noensinne har hatt, hele 5000 mAh, noe som er over 20% større enn Galaxy S10 Plus. Galaxy S20 har et batteri på 4000 mAh, mens batteriet i Galaxy S20 Plus er på 4500 mAh. Men det er ikke bare det store batteriet som gir utholdenhet. Både lagringsenhet og prosessor er mer effektive, slik at strømforbruket er ytterligere redusert. Hele Galaxy S20-serien har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi som lader batteriet over 50% på kun 30 minutter.

 

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Raskere og mer effektiv

Galaxy S20-serien er utstyrt med Samsungs kraftigste og raskeste prosessor noen gang. Galaxy S20-telefonene har dessuten mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir en mer effektiv lagringsplass. En raskere 120 Hz skjerm skaper en behagelig følelse som er vanskelig å beskrive. Har du derimot først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper.

 

 

Samsung Galaxy S20

 

Lagring

Galaxy S20 Ultra fås med 128 GB eller 512 GB lagringsplass. Det er mye. Men det er også plass til microSD-kort som gir opptil 1,5 TB ekstra lagringsplass (gjelder Galaxy S20 Ultra 512 GB. Minnekort selges separat).