Hopp over Gå til navigering

De fire Canon i-SENSYS printerne står ved siden av hverandre

En rekke enkeltfunksjon og multifunksjons fargeprintere med intuitiv touch-skjerm og hurtigere printerhastighet.

Mindre vedlikehold, mer mobilforbindelse. Oppdag kvaliteten og effektiviteten av i-SENSYS-serien.

En hvit Canon printer står på et trebord

Forbedret omkostningsstyring og sikkerhet

Flere av printerne fra Canon inneholder Universal Login Manager (ULM). Dette lar brukeren styre adgang til printeren via autentisering. Du kan også styre tillatelser, for å redusere omkostningene av print og beskytte sensitive dokumenter med sikker PIN print.

Sort bakgrunn med flere app logoer på

One-touch løsning for økt produktivitet

Med Canons unike i-SENSYS applikasjonsbibliotek kan du tilpasse funksjonsknappene på din printers LCD touch-skjerm. Så kan du tilpasse skjermen sine funksjoner til dine spesifikke behov og dermed øke produktiviteten med hurtig one-touch styring av daglige oppgaver.

En mobil holdes i en hånd foran Canon printer

Trådløs forbindelse

Små og mellomstore bedriftseiere og medarbeidere på farten krever trådløs adgang for å kunne printe og skanne fra enhver enhet. Med Canon I-SENSYS-serien er du med bl.a. AirPrint (iOS) og Mopra (Android) support kun et enkelt trykk unna trådløs printing. I Canon PRINT Business appen, kan du også finne flere løsninger for trådløs print.

Multifunksjonsprintere

Designet for å maksimere produktiviteten. Canons multifunksjonsenheter gjør det enda enklere å printe, skanne, kopiere og fakse.

Canon i-SENSYS MF744Cdw med hvit bakgrunn

Canon i-SENSYS MF744Cdw

Denne multifunksjonsfargeprinteren med mulighet for faks øker produktiviteten betydelig for små og mellomstore bedrifter. En trådløs forbindelse gir problemfri printing fra andre enheter og applikasjonsbiblioteket øker effektiviteten ved at hverdagsoppgaver automatiseres.

Canon i-SENSYS MF445DW på hvit bakgrunn

Canon i-SENSYS MF445DW

Holdbar, pålitelig og rask. MF455 leverer høykvalitets- print, skann, kopiering og faks i både sort og hvit, noe som gjør den optimal for små og mellomstore bedrifter. I tillegg har den en plassbesparende løsning med trådløs forbindelse og tilpasset styring.

Enkeltfunksjonsprintere

Uansett hvilke printerbehov ditt kontor har, så har Canon en hurtig, fleksibel enkeltfunksjonsløsning til deg.

Canon i-SENSYS LBP663Cdw på hvit bakgrunn

Canon i-SENSYS LBP663Cdw

LBP663Cdw printeren er kanskje kompakt, men den er fylt med avanserte funksjoner og har en hurtig A4 printerhastighet på 27ppm. En rekke forbindelsesløsninger gir mulighet for en mer praktisk arbeidsgang, og sikkerheten er under kontroll med sikker PIN funksjonen.

Canon i-SENSYS LBP223dw på hvit bakgrunn

Canon i-SENSYS LBP226dw

Øk effektiviteten på din arbeidsplass med Canon i-SENSYS LBP226 – pålitelig, enkel å styre og med trådløs forbindelse er denne enkeltfunksjons mono laserprinteren et perfekt valg til mindre kontorer.