Hopp over Gå til navigering

En gruppe mennesker rundt et bord.

Anbud og prosjektsalg

Vi har bred erfaring innen anbud og større prosjekter

Hos Elkjøp Bedrift vil du enkelt finne alt du trenger til din arbeidsplass. Vi har en rekke modeller fra de største og viktigste merkevarene, og et utvalg få kan matche. Vår bedriftsavdeling hjelper til med alt du trenger av elektronikk, med ledende kompetanse innen blant annet IT-løsninger, telecom, A/V-løsninger og hvitevarer. Hos oss får du konkurransedyktige priser, og rask levering av kvalitet, fra et selskap med lange tradisjoner.

To mennesker ser på et prosjektpapir

Alltid i nærheten

Vår serviceavdeling er tilgjengelig over hele landet og vil kunne bistå bedrifter fra alle varehus. For levering eller andre behov vil du alltid få hjelp hos ditt nærmeste varehus. Vi har også svært effektive leveringsalternativer som leverer produktene dine direkte fra lageret vårt til der du måtte ønske å få det levert.

Anbud

Elkjøp Bedrift besvarer anbud til både offentlige og private aktører innenfor våre kategorier. Vi har mange års erfaring med både private og offentlige anbud, og vi har en egen anbudsavdeling som besvarer anbudene, i tillegg til å følge opp kontrakter og kundeforhold. Vi vil kunne bistå dere i anbudsrunden og gjennom hele kontraktsperioden.

To mennesker inngår en avtale.

Prosjektsalg

Vi følger opp prosjekter fra planleggingsfasen og tilbud, gjennom leveringsprosess og oppfølging/optimalisering i samarbeid med deg som kunde. Vi tilbyr både levering til døren og avtalt installasjon og oppsett. Dette inkluderer blant annet oppkobling av tjenester som Mobile Device Management (MDM).

Vi kan levere alt til større prosjekter innen våre kategorier, blant annet hvitevarer, A/V, data og telecom. Avhengig av kategori vil du som kunde ha din egen prosjektansvarlig som følger deg opp og koordinerer prosjektet til at er fullført. Vi kan også hjelpe til og inspisere området slik at vi sammen finner den beste løsningen

Bidpriser

 

Selskaper med behov for mer enn 5 enheter av samme vare kan få godkjent prisfastsettelse av anbud fra produsenten. Kontakt oss via kontaktskjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.