Hopp over Gå til navigering
Coffee Queen kaffetrakter Mega Gold M
CQ1004410

3 996 Ekskl. mva.

5+ På lager

Nyt en perfekt tilberedt kopp kaffe med den frittstående kaffetrakteren Mega Gold M fra Coffee Queen. Den vil hjelpe deg med å trakte kvalitetskaffe på en rask og praktisk måte.
  • 2200 watt
  • Opptil 17 kopper på 6 minutter
  • 2,5 liters volum

Mega Gold M kaffetrakter fra Coffee Queen blir din helt i kampen mot hverdagens kjas og mas. En rekke avanserte funksjoner og et brukervennlig og intuitivt display gjør Mega Gold M forberedt på å møte alle dine kaffekrav.

Kapasitet: Maskinen er ekstremt rask takket være en kapasitet på 2,5 liter. Den kan tilberede 4-17 kaffekopper i løpet av 6 minutter.

Betjening: Maskinen lar deg velge mellom automatisk og manuell betjening. Hvis du velger automatisk blir du varslet av et indikatorsignal når kaffen er ferdig.

Langvarig aroma: Siden det ikke tilføres ekstern varme bevares kaffens aroma og smak over lengre tid.

Enkel i bruk: Serveringsstasjonen passer til alle mulige miljø, og er rask og enkel å håndtere. Løft serveringsstasjonen av trakteren og plasser den dit du vil servere kaffen.

Display: Du kan justere antall kaffekopper og andre innstillinger enkelt takket være et praktisk og intuitivt display som er plassert på forsiden av kaffetrakteren.

Termos: Maskinen traker kaffen rett i en 2,5 liters serveringsstasjon – en termos. En kran og et indikatorrør følger med.

Inkludert i pakken:
- 1 stk. serveringsstasjon