Hopp over Gå til navigering
Coffee Queen Double Tower kaffetrakter (400V)
CQ1008310

20 959 Ekskl. mva.

 På lager

Sørg for at du alltid har nok deilig kaffe og varmt vann for dine gjester med kaffetrakteren Coffee Queen Double Tower, som har rask tilbereding, enorm kapasitet og to termosstasjoner. Godkjent av ECBC og anbefalt av Norsk Kaffeinformasjon.
  • 9000 Watt, NB: 400 V
  • Brygger 2x 5 liter på 7 minutter
  • Automatisk vannfylling, 2 termosstasjoner med kran

Sørg for å aldri mer ha problemer med å gå tom for kaffe eller varmt vann ved spesielle anledninger med kaffetrakteren Coffee Queen Double Tower med to termosstasjoner, kran for tevann og automatisk vannfylling.

Hurtig tilbereding: Lag opptil 10 liter herlig kaffe på kun 7 minutter med den kraftige 9000 Watts motoren og de to termosstasjonene. Kaffetrakteren sier ifra når kaffen er klar. Traktevolumet kan justeres på enkelt vis foran på kaffetrakteren.

To termosstasjoner: Termosstasjonene sørger for at temperaturen kun faller med én grad celsius i timen, slik at kaffen holder seg varm i lang tid fremover. Stasjonene har praktiske kraner, tuber som indikerer kaffenivået og integrerte bærehåndtak for lettere håndtering.

Tevannbeholder: Takket være tevannbeholderen kan du servere både kaffe og varmt vann med én enkelt enhet.

Kraner: Både termosstasjonene og tevannbeholderen har kraner for lettvint servering.

Timer: Du kan stille inn når trakteprosessen skal starte ut ifra dine behov, slik at du har kaffen klar til akkurat riktig tidspunkt.

Skjerm: Kaffetrakteren har en liten skjerm i front. Du kan velge å bruke hele eller halve traktekapasiteten.

Automatisk vanntilkobling: Takket være automatisk vanntilkobling får du vannet direkte i vanntanken, slik at du ikke trenger å fylle på manuelt.

Denne kaffetrakteren er godtkjent av European Coffee Brewing Centre (ECBC) og anbefales av Norsk Kaffeinformasjon.

Inkludert:
- 2 stk serveringsstasjon
- 1 stk vanntilkoblingsslange