Hopp over Gå til navigering

 
Det digitale skiftet i håndverkerbransjen

Hvorfor bør du bli kunde hos oss?

For å kunne tilby helhetlige løsninger til deg og din bedrift, har vi utviklet tjenester for at våre produkter skal fungere optimalt og fristille bedriften til å kunne bruke tid på sin kjernevirksomhet. Vi har oppsett som passer for alle typer bedrifter, og vi ønsker deg som bedriftskunde velkommen uavhengig om du driver ditt eget firma med deg som eneste ansatte, eller jobber i et firma med flere tusen ansatte. Les mer om fordelene ved å bli kunde hos oss på denne siden.

 
 

Vi er der du er

Fordi vi er tilstede der du er, tilbyr vi en unik fleksibilitet i våre utleveringer. Er du bedriftskunde hos oss kan du gjøre dine innkjøp via vår netthandel eller vår innesalgsavdeling. Samtidig har vi regionale salgsansvarlige i alle deler av landet fra nord til sør. Dette kombinert med at vi har varehus over hele landet vil vi alltid være i nærheten, med et utvalg få aktører kan konkurrere mot. Vi vil dekke din bedrifts interne behov og prosjekter. 

Lave priser

Vi har forhandlet elektronikkpriser for nordmenn i over 50 år. Dette er faget vårt! Sammen med effektiv logistikk og store innkjøp er det hovedårsakene til at vi kan ha så lave priser. Vi kjøper inn varer i store volum, som gir oss de beste avtalene og lavere priser fra leverandørene.

Bredt utvalg

I Elkjøp Bedrift har vi tilpasset produktsortiment til bedrifter. Vi vet at bedrifter har andre behov enn privatpersoner, og derfor er sortimentet i nettbutikken tilpasset dette. Vi har dedikerte bedriftselgere hos oss med høy kompetanse på sitt fagfelt og som står klare til å hjelpe deg med å finne riktig produkter og sortiment.

Spesialistkompetanse

Elkjøpere er nok over gjennomsnittelig interesserte i teknologi. Vi har tusenvis av produkter i butikkene våre, egne messer, opplæring med de store leverandørene, tester alt av dingser - og elsker nyutvikling. Vi deler gjerne denne kunnskapen! Elkjøp Bedrift er satt sammen av medarbeidere med ulik bakgrunn, for best mulig å kunne møte markedet profesjonelt på alle felt innenfor bedriftshandel.

Enormt logistikkapparat

Med et hovedlager på hele 107 000 kvadratmeter hvor alle varer er sentralisert, blir det ingen mellomledd når vi skal transportere produkter fra fabrikk til butikk. Den største enkeltinvesteringen har vi gjort nettopp her, fordi det er svært viktig for oss å betjene kunder så raskt og effektivt som mulig. Det enorme lageret vårt gir oss naturligvis også muligheten til å kunne tilby et stort utvalg av varer, slik at du skal finne alt du trenger av utstyr til kontoret.

 

Ønsker du å bli kunde hos oss?

Kontakt oss og vi hjelper deg med å komme i gang.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no