Hopp over Gå til navigering
iPhone 12 Pro - 5G smarttelefon 128 GB (sølv)
234592

10 392 Ekskl. mva.

Ikke på lager

iPhone 12 Pro smarttelefon støtter raskt 5G-nett, har tre bakkameraer på 12 MP, samt en kraftig Apple 14 Bionic-prosessor. Videre kan den skilte med IP68-sertifisert beskyttelse og et slitesterkt Ceramic Shield-glass som dekker skjermen.
  • 6,1“ Super Retina XDR-touchskjerm
  • Avansert 12 MP trippelkamera
  • A14 Bionic prosessor med 5G-støtte

Hils på iPhone 12 Pro smarttelefon, nå med støtte for neste generasjons nettforbindelse i form av 5G. Smarttelefonen tilbyr kraftig ytelse og har et lavt strømtrekk takket være 5 nm Apple A14 Bionic-prosessoren. Dens avanserte trippelkamera-oppsett tilbyr egenskaper slik som Night Mode og videoopptak med Dolby Vision. Vis frem dine kreative kreasjoner på den 6,1” store berøringsfølsomme Super Retina XDR-skjermen og del dem med venner og familie via 5G eller WiFi 6.

Design
iPhone 12 Pro har et klassisk design som du vil kjenne igjen ved første blikk, ettersom designet minner om det du finner hos tidligere Apple-smarttelefoner. Du vil få en lekker ramme i rustfritt stål som er laget med kirurgisk presisjon og som har teksturert matt glass på baksiden, og en meget slitesterk front med Ceramic Shield-glass. I tillegg har den IP68-sertifisert beskyttelse, noe som betyr at den kan overleve på 6 meters dypt vann i 30 minutter.

Super Retina XDR-touchskjerm
iPhone 12 Pro sin 6,1” store Super Retina XDR-touchskjerm med superslanke rammer vil gi deg den ultimate seeropplevelse. Den kan skilte med en oppløsning på 2532 x 1170 piksler og er laget ved hjelp av OLED-teknologi, noe som innebærer et lavt strømtrekk og evnen til å gjengi levende farger og såkalt «ekte sort». Disse kvalitetene fremheves ytterligere ved hjelp av HDR-teknologi (High Dynamic Range) for enda bedre bildekvalitet. Takket være True Tone-teknologi, er du også sikret de mest realistiske sorte og hvite toner som kontinuerlig tilpasser seg omgivelsene. Skjermens imponerende maksimale lysstyrke på 1200 nits i HDR-modus matcher dagens avanserte TV-er.

Ceramic Shield-glass
For å gi touchskjermen enda bedre beskyttelse, har Apple samarbeidet tett med Corning for å utvikle revolusjonerende glassteknologi. Møt Ceramic Shield som introduserer bruk av nanokeramiske krystaller i glasset. Denne prosessen gir glasset fire ganger bedre fallbeskyttelse sammenlignet med iPhone 11-serien.

Kameraer
Det avanserte trippelkamera-oppsettet på baksiden sørger for at du alltid får bilder og videoer av profesjonell kvalitet. Det består av tre objektiver - ett ultrabredt med fem linseelementer, ett vidvinkelobjektiv med syv linseelementer og ett telefotoobjektiv med seks linselementer. Hver av dem har 12 MP-oppløsning. Den ultrabrede sensoren har f/2,4 blenderåpning og et synsfelt på 120 grader, den vidvinklede sensoren har f/1,6 blender og telefotoobjektivet har f/2,0 blender og optisk 2x zoom inn og ut. For å sikre at bildene alltid er fokuserte, har smarttelefonen også dobbel OIS (optisk bildestabilisering) på vidvinkel- og telefotoobjektivet, samt en rekke funksjoner som lar deg ta perfekte portrettbilder, for eksempel avansert dybdekontroll og tilsløret bakgrunn for bokeh-effekt. I omgivelser med lite belysning kan du alltid stole på at Night Mode og True Tone-blitsen vil hjelpe deg med å ta gode bilder. Videoer kan filmes i 4K UHD-oppløsning med 60 bilder per sekund og Dolby Vision.

I front vil du finne et 12 MP TrueDepth-selfiekamera med f/2,2 blender plassert i skjermens notch. På same måte som bakkameraene, tilbyr det bokeh-effekt, dybdekontroll og Portrait Lighting-modus, samt at det kan filme i 4K UHD-kvalitet.

Ytelse
A14 Bionic-prosessoren fra Apple sikrer imponerende ytelse til ressurskrevende prosesser og spill, pluss utmerket strømeffektivitet for økt batteritid takket være moderne 5 nm produksjonsprosess.

iOS 14
For iPhone 12 Pro er Apple tilbake med det populære operativsystemet iOS 14, men nå har det praktiske widgets og app-klipp. Operativsystemet er utviklet for å gi deg maksimal komfort i hverdagen med økt fokus på sikkerhet og personvern.

Andre egenskaper
- Neste generasjons 5G-forbindelse
- 128 GB internminne
- Dual SIM-kompatibel: fysisk nano-SIM-kort og eSIM
- Opplåsing med FaceID-funksjon
- WiFi 6 (802.11ax)
- Bluetooth 5.0
- NFC for kontaktfrie betalinger med Apple Pay
- Lokasjonstjenester: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, Beidou
- Dolby Atmos for omsluttende lyd
- MagSafe-magnetsystem for festing av tilbehør som deksler, trådløse ladere med mer.

Modellbeskrivelse
Produkttype Smarttelefon
Type mobiltelefon Berøring
Merke Apple
Modellnavn iPhone 12 Pro
Farge Sølv
Leverandørens farge Sølv
Modell ID MGML3QN/A
Type SIM-kort Nano SIM
Dual SIM Nano-SIM + eSIM
eSIM Ja
Operativsystem og systemkrav
Operativsystem iOS
Type operativsystem 14
Prosessor
Type prosessor Apple A14 Bionic
Kamera
Antall kameraer 3
Nattmodus Ja
Blits/Fotolys True Tone blitz
Videoopptak Ja
Opptaksoppløsning 4K (2160p)
Bakkamera 1 - Type kamera Ultra Wide
Bakkamera 1 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 1 - Største blender f/2.4
Bakkamera 1 - Zoom 10x Digital zoom
Bakkamera 2 - Type kamera Wide
Bakkamera 2 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 2 - Største blender f/1.6
Bakkamera 2 - Optisk bildestabilisator Ja
Bakkamera 3 - Type kamera Telephoto
Bakkamera 3 - Bildeoppløsning (megapiksler) 12
Bakkamera 3 - Største blender f/2.0
Skjerm/display
Display OLED
Størrelse (tommer) 6.1
Skjermoppløsning (i piksler) 2532 x 1170
Touch-skjerm Ja
Lagring og minne
Intern lagring (GB) 128
Tilkobling
2G Ja
3G Ja
4G Ja
5G Ja
Bluetooth - versjon Bluetooth 5.0
NFC (Near Field Communication) Ja
WiFi-generasjon Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tilkoblinger Lightning
Funksjoner og egenskaper
Active sync Ja
Stereo lydutgang Ja
Posisjoneringssystem GPS
Flymodus Ja
E-post Ja
App-distribueringsplattform App Store
Kapasitet, forbruk og effekt
Batteritype Litium-ion
Avtagbart batteri Nei
Brukstemperatur (°C) 0°C - +35°C
Mål og vekt
Høyde (cm) 14.67
Bredde (cm) 7.15
Dybde (cm) 0.74
Vekt (g) 189