Hopp over Gå til navigering
iPad mini 4 128 GB WiFi + Cellular (sølv)
IPADMK772KNA

4 552 Ekskl. mva.

50+ På lager

iPad mini 4 kommer i en kompakt og lett størrelse som fint kan holdes i en hånd. Nyt den imponerende Retina-skjermen, innovative iOS 10 og smarte egenskaper som øker produktiviteten.
  • 7.9" Retina touch-skjerm
  • iOS 10 og Touch ID
  • WiFi + LTE og 128 GB

iPad mini 4 kommer i en kompakt størrelse som fint kan holdes med en hånd. Den er lett som en fjær og er laget av holdbart aluminium. Skjermen har et belegg som er resistent mot fingeravtrykk. Dette elegante og kraftfulle nettbrettet fra Apple har et lavt strømforbruk og batteritiden er på inntil 10 timer. Arranger FaceTime-samtaler og se de du er glad i på en 7.9” Retina-skjerm.

Kompakt og elegant: iPad mini 4 har en tykkelse på kun 6.1 mm mens vekten er på bare 304 gram. Dette stilige og kraftfulle nettbrettet er laget av holdbart aluminium og har et skjermbelegg som ikke viser fingeravtrykk.

Klar visning: Bilder og video har aldri vært skarpere og mer detaljerte. Få krystallklar visning på den 7.9” Retina-skjermen med 2048 x 1536 oppløsning og over 3.1 millioner umerkelige piksler. Multi-touch teknologi gir deg enkel kontroll over din iPad mini 4.

Overlegen ytelse: Få best mulig ytelse – uansett hva du bruker iPaden til! Jevn drift sikres av en Apple-utviklet A8 chip med 64 bits arkitektur. Prosessoren støttes av en M8 motion koprosessor som er utviklet spesifikt for å registrere bevegelsesdata fra akselerasjonsmåleren, gyroskopet og kompasset for å levere en flott opplevelse. Nettbrettet kjører på det nyeste iOS 9 og tar visuelle effekter, detaljert grafikk og multitasking til nye høyder. I tillegg til dette gir iPad mini 4 deg høy batterikapasitet og inntil 10 timer bruk.

Din berøring: iPad mini 4 er utstyrt med Touch ID fingeravtrykkssensor integrert i Hjem-knappen. Dette gjør at innholdet ditt er tryggere enn noen gang. Du kan enkelt låse opp skjermen, bekrefte handlinger og betale online med kun en fingerberøring.

Få den koblet til: Forbli synkronisert, vær tilgjenglig og få favorittapper, filmer og bøker til enheten din på en enkel måte. WiFi-ac ytelse assisteres av to antenner og MIMO-teknologi (multiple-input, multiple-output). Lynrask LTE mobil tilkobling lar deg ta nettopplevelsen med deg på farten. Du får selvfølgelig en 3.5 mm jack til hodetelefoner, innebygde høyttalere og mikrofon for spill og videosamtaler.

Fang øyeblikket: Et 8 megapiksler iSight kamera med autofokus, ansiktsgjenkjenning, bakbelysning og five-elements linse sørger for at du aldri går glipp av minneverdige øyeblikk. Få med deg alt som skjer rundt deg med kameraet og få klare, skarpe bilder, eller spill inn video med Full HD-oppløsning og 3 x videozoom. FaceTime HD-kameraet støtter live-samtaler med 720p HD-oppløsning og 1.2 megapiksler bildeoppløsning.

iOS 10: Det innovative operativsystemet iOS 10 gir deg et renere og konsist grensesnitt med bredere utvalg av apper, nye og kjente spill, sterkere forbindelse med venner og familie og kraftfulle verktøy som lar deg fortsette med arbeidsoppgavene uansett hvor du befinner deg.

Inkludert i pakken:
- iPad mini 4
- Lightning til USB-kabel
- USB strømadapter

Modellbeskrivelse
Produkttype Nettbrett
Modellnavn Apple iPad mini 4 MK772KN/A
Produktserie iPad mini
Leverandørens ID MK772KN/A
Prosessor
Prosessortype Apple A8 64-bit (M8 Motion)
Lagring og minne
Type lagring Flash
Lagringskapasitet 128 GB
Total lagringskapasitet (GB) 128
Lyd
Integrerte høyttalere Ja
Integrert subwoofer Nei
Mikrofon Ja
Skjerm/display
Størrelse (tommer) 7,90
Display LED-bakbelyst
Standard LED (Retina Display)
Touch-skjerm Ja
Touch Screen- teknologi For opptil 10 fingre
Maks oppløsning 2048 x 1536
Kamera
Webkamera integrert Ja
Plassering av webkamera Front & Back
Webkamera funksjoner Autofokus
Oppløsning stillbilde i megapiksel (front) 1.2 MP
Oppløsning videoopptak i megapiksel (front) HD (720p)
Oppløsning stillbilde i megapiksel (bakside) 8 MP
Oppløsning videoopptak i megapiksel (bakside) Full HD (1080p)
Tilkobling
Wi-Fi Ja
Trådløst grensesnitt 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth Bluetooth 4.2
NFC (Near Field Communication) Nei
Støtte for mobilt nettverk 4G (LTE)
Lightning Ja
SIM-kort spor Ja
Type SIM-kort Nano SIM
Minnekortspor Nei
Tilkobling Wi-Fi + Cellular
Funksjoner og egenskaper
GPS Ja
GLONASS Ja
Pekeenhet Touch screen
Andre funksjoner 3-Axis gyro, Accelerometer, Ambient light sensor, Digital compass
Operativsystem og systemkrav
Type operativsystem iOS
Operativsystem versjon iOS 10
Kapasitet, forbruk og effekt
Batteritype Litium-polymer
Leverandørens oppgitt batterilevetid opptil (timer) 10,00
Teknisk informasjon om batteriet 19.1 WHr
Design, form og plassering
Farge Sølv
Forpakningens innhold
Programvare inkludert Camera, Photos, Messages, FaceTime, Mail, Music, Safari, Maps, Calendar, iTunes Store, App Store, Notes, Contacts, iBooks, Game Center, Reminders, Clock, Videos, Photo Booth, Podcasts, News
Mål og vekt
Høyde (cm) 20,32
Bredde (cm) 13,48
Dybde (cm) 0,61
Vekt (g) 304,00