Hopp over Gå til navigering
 anbud og prosjektsalg

Vi har lang erfaring innen anbud og større prosjektsalg

Vi har mange års erfaring med besvarelse og drift av offentlige og private anbud innenfor vårt sortiment. Våre ansatte er dedikerte mennesker med spisskompetanse innenfor hvert sitt fagfelt. Vi vil være der for deg fra besvarelse av anbud og gjennom hele avtaleperioden. I tillegg leverer vi på mange større prosjekter, primært hvitevarer, IT og telefoni. Ved prosjektsalg vil du som kunde få din egen prosjektkoordinator som følger opp og koordinerer prosjektet helt til det er ferdigstilt. Vi kan selvfølgelig foreta befaring hos deg, sånn at vi sammen kan finne den beste løsningen.

 anbud og prosjektsalg

Hos oss finner du alt du trenger av utstyr til arbeidsplassen din. Vi har et stort utvalg av modeller fra de største og viktigste aktørene, og stiller med et bredt sortiment få kan matche. Du finner alt du trenger av elektronikk hos oss. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og er en profesjonell og seriøs aktør med lange tradisjoner.

Vi er alltid i nærheten

Vårt serviceapparat er både effektivt og landsdekkende og vil håndtere serviceflyten fra alle varehus og deg som sluttkunde. Ved utlevering eller andre behov vil du alltid ha muligheten til å henvende deg til et av våre 140 varehus over hele landet. Vi har også markedets mest effektive distribusjonsavdeling som leverer produktene direkte fra vårt sentrallager til deg.

Lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat eller send oss en forespørsel som inneholder relevant informasjon.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no