Hopp over Gå til navigering
AirFree luftrenser P100
P100
energyLabel Datablad

2 076 Ekskl. mva.

50+ På lager

Denne luftrenseren fra AirFree vil redusere mikrobiologisk forurensning du måtte ha i rommet. Få et renere inneklima og reduser helserelaterte plager knyttet til astma og allergi.
  • Meget effektiv luftrenser
  • Passer rom opptil 51 kvm
  • Reduserer allergiske plager

AirFree P100 er en liten og kompakt, men meget effektiv luftrenser. Den reduserer mengden mikrobiologisk forurensning du måtte ha i rommet slik at du kan puste inn ren luft.

Pust inn ren luft: Pollen, støv og mikroorganismer gir helserelaterte plager for de som sliter med astma og allergi. Med en luftrenser fra AirFree kan du redusere disse plagene på en naturlig og effektiv måte.

Romstørrelse: Denne luftrenseren har en kompakt størrelse og passer rom med størrelse på opptil 51 kvadratmeter.

Hvordan fungerer Airfree?: Airfree fungerer ved å naturlig trekke inn luft gjennom den patenterte keramiske TSS- kjernen. Der varmes luften opp til over 200 °C, og luften blir renset. Deretter føres luften ut gjennom toppen og tilbake til rommet.

Trygg luftrenser: Denne luftrenseren fra Airfree har ingen ingen ozonutslipp eller skadelige gasser. Den trenger heller ikke vedlikehold. Tester av Airfree viser derimot at Airfree reduserer ozongasser i rommet.

Anti-stresslys: Airfree P100 kommer med et anti-stresslys med dimmer. Ideelt for barnerommet hvor det kan bli brukt som nattlys. Lyset kan også skrues helt av.

Stillegående og enkel: AirFree-enheten er meget stillegående og vil ikke være et forstyrrende element. Den er enkel i drift og komplisert vedlikehold er ikke nødvendig.

Flyttbar: Den kompakte størrelsen gjør at den enkelt kan flyttes mellom ulike rom.

Modellbeskrivelse
Produkttype Luftrenser
Leverandørens ID P100
Kapasitet, forbruk og effekt
Modellnavn AirFree P100
Energiklasse A
Vannfilter Nei
Anbefalt romstørrelse (maks kvm) 51
Funksjoner og egenskaper
Tidskontroll Ja
Hydrometer Nei
Fjernkontroll Nei
Termometer Nei
Design, form og plassering
Skjerm Nei
Farge Grå
Hjul Nei
Håndtak Ja
Mål og vekt
Høyde (cm) 26.5
Bredde (cm) 21.5
Dybde (cm) 21.5
Vekt (kg) 1.27