Hopp over Gå til navigering

Logitech har utviklet en rekke smarte løsninger som gjør arbeidsdagen enklere. Har du for eksempel behov for videokonferanseutstyr, anbefaler vi Logitech Group videokonferansesystem, hvor du får klar kommunikasjon med høyttalertelefoner hvor begge parter kan snakke samtidig uten at det går utover lydkvaliteten. Logitech sine produkter er dessuten svært brukervennlige og er av høy kvalitet. Få en samlet oversikt over hva vi kan tilby på denne siden.
Group konferansesystem

Få klar kommunikasjon med videokonferansesystemet Logitech Group for mellomstore og store møterom, beregnet for opptil 20 personer. Brukervennlige Group består av kamera, høyttalertelefon og fjernkontroll, og kobles til PC-en din raskt og effektivt med USB plug-and-play. Med full-duplex høyttalertelefon kan begge parter snakke samtidig uten at det går utover lydkvaliteten, slik at videokonferansen oppleves som en samtale som foregår ansikt til ansikt og ikke over video.

Brio Stream

Webkameraet Logitech Brio lar deg utforske videosamtaler i utrolig kvalitet og forbedret med det fremste av tilgjengelig teknologi. Kameraet kan spille inn video i opptil 4K UHD-oppløsning med 30 fps, slik at du får et fantastisk detaljnivå og klarhet i opptakene. Logitech RightLight 3-teknologi med HDR justerer kameraet ut ifra lysnivået, fra lite lys til dagslys eller skarpt kunstig lys. Du kan gjøre bakgrunnen bak deg under samtalen uklar, eller erstatte den helt med ditt eget bakgrunnsbilde, som passer perfekt for travle kontormiljø.

Meetup konferansekamera

Husk alltid på at hver eneste konferansedeltaker er viktig. Dette gjelder selvsagt også for videokonferanser. Logitech introduserer sitt nye konferansekamera MeetUp, som takket være et ekstremt vidvinklet 120° synsfelt og 4K UHD-oppløsning med 30 fps fanger opp hver eneste person i rommet i utsøkt kvalitet. Brukervennlige MeetUp kobles til din PC raskt og effektivt med USB plug-and-play. Du kan også bruke Group-systemet med din foretrukne programvare for videokonferanser.

Spotlight

Gjennom et avansert pekesystem, kan du enkelt fokusere på individuelle områder på skjermen og også utvide dem etter eget skjønn. Du kan også bruke verktøyet til å kontrollere videovisning, åpne koblinger og nøye skreddersy presentasjonen din på forskjellige måter. Hvis du er en av dem som ofte går over tid, kan du også forvente Spotlight å minne deg om at det er på tide å fullføre.