Hopp over Gå til navigering

Vi har reduserte priser på en rekke produkter fra HP

I Elkjøp Bedrift har vi alt utstyr til din bedrift, enten du trenger IT-utstyr, mobiltelefoner, hvitevarer m.m. Nå har vi en rekke produkter fra HP til reduserte priser. Klikk her for å registrere deg som kunde i Elkjøp Bedrift. Når du er kunde hos oss har du og din bedrift tilgang til alle våre produkter, både på nett og i butikk.

 

HP ProBook

Den tynne, lette og robuste designen til HP ProBook gir bedriften kraftige verktøy som sørger for produktivitet selv når man er på farten. ProBook leverer en ytelse og sikkerhetsfunksjoner som er viktig for dagens mobile arbeidsstyrke.

Ideell for profesjonelle brukere i storbedrifter eller små til mellomstore bedrifter som ønsker en rimelig kombinasjon av nyskapning, grunnleggende sikkerhet og multimediefunksjonalitet.

Skrivere fra HP

HP OfficeJet-blekkskrivere fra HP passer perfekt til små bedrifter som ønsker stor ytelse i en kompakt pakke.

For team på 3-10 personer som skriver ut opptil 3500 sider per måned er HP LaserJet-skriveren et produkt som oppfyller alle krav.

HP PageWide-skrivere passer til bedrifter med opptil 30 personer. Opplev høy ytelse uten kompromiss, høy sikkerhet og svært lave driftskostnader.

HP EliteDisplay

Stil møter substans i en slående moderne kontorskjerm, som er utformet for å gi optimal visning, produktivitet og ergonomi.

Skjermene i serien HP EliteDisplay har en innfatning med mikrokant på tre sider for sømløs visning over flere skjermer og fireveis høydejustering slik at du kan jobbe komfortabelt gjennom dagen.