Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Gjør mer ut av gamingen med strømming og recording

Spill inn og strøm gamingen din 

Strømming og innspilling er det nye når det kommer til gaming. Youtube-profiler som Pewdiepie, Werster og Epicnamebro har blitt noen av nettets største stjerner og in-game innspillinger av spill som CS:GO og League of Legends drar millioner av views. Med Elkjøps produkter for game recording, lydopptak og strømming kan du dele dine spillopplevelser. Spill inn gameplay og strøm live i knivskarp HD-kvalitet.
Spill og strøm direkte med Elgato” Recording1

Fang hver eneste scene med Elgato

Med en game recorder fra Elgato kan du enkelt spille inn gameplay med HDMI og strømme direkte i Full HD 1080p-kvalitet. Utstyret er perfekt for deg som vil forevige de beste øyeblikkene i de beste spillene. For hvor dumt hade det ikke vært å miste noe om man briljerte med en overraskende Zergling-rush i Starcraft 2 eller headshot på Inferno i CS:GO?

Programvaren som kommer med Elgatos ulike recorders er dessuten så intelligente at du kan spare ditt spill retroaktivt, som er perfekt om du for eksempel har glemt å starte innspillingen fra starten. Du kan også redigere filmfilene i valgfritt program slik at du for eksempel kan legget il musikk. Elgatos produkter er et utmerket valg for live-strøming av PC gaming, men kan også brukes når man spiller på konsoller som Xbox One, Nintendo Wii U og PS4.

Razer mikrofoner

Mikrofoner for krystallklar lydkvalitet

Med en mikrofon fra Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentere spillet live (eller bara spille inn stemmen din) med perfekt kvalitet. Våre mikrofoner er et perfekt valg når du vil strømme på kanaler som Twitch eller YouTube og er samme teknikk som dagens YouTube-profiler med Pewdiepie i spissen benytter seg av.

Razers gaming mikrofoner før strømming er av typen mikrofoner som ikke lar en eneste detalj gå til spille. Med seriens HD studio-grad innspilling for lyd og en hel rekke muligheter for spesialtilpasning gir de gaming-tilpassede mikrofonene en utrolig klar lyd. Og det er ikke bare Razer som stiller med mikrofoner av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av mikrofoner som virkelig tar gamingen på alvor.

Strømmemikrofon fra Turtle Beach

Les mer om Elkjøps mange produkter:

Sist oppdatert: 12.12.2016 15:45:12

Produkter

Kategori

Merke

Kampanjer og info

Butikker