Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter


Kjøp et grafikkort fra MSI – vinn en HTC Vive!

De beste spillene fortjener den beste grafikken. Med et grafikkort fra MSI får dataen din så mye kraft at spillopplevelsen garantert går gjennom og ut av skjermen. Kjøper du et grafikkort fra MSI hos Elkjøp i dag kan du dessuten vinne HTC Vive, en VR-hjelm med fantastiske egenskaper.

Konkurrer med Elkjøp og MSI

MSI GTX-serien er grafikkort for gaming på absolutt høyeste nivå. Med 8 GB minne, GPU Boost 3.0 overklokking og Twin Frozr VI kjølevifter maksimerer MSI GTX dataens gamingkapasitet og sørger for at den alltid leverer topp prestasjoner uansett om du spiller RTS eller mer krevende FPS-spill i 3D. De bransjeledende grafikkortene fra MSI har dessuten Nvidia VR Ready sertifisering som innebærer at de også passer perfekt for VR-spill.

Kjøper du et grafikkort i MSI GTX-serien hos Elkjøp har du sjansen til å vinne VR-hjelmen HTC Vive fra HTC og Valve Corporation. Med HTC Vive kan du oppleve en virtuell verden du aldri har sett maken til. Hjelmen som kobles tuil datamaskinen bruker sensorer som forvandler rommet til et tredimensjonalt område.

Tilbudet gjelder frem til 31/1 2017.

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 15.12.2016 14:16:39

Produkter

Kategori

Merke

Kampanjer og info

Butikker