Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
100 % fornøyd

100 % fornøyd

Fornøyde kunder er det viktigste for oss i Elkjøp. Vi jobber hardt hver eneste dag for å gi deg den beste opplevelsen, både når du handler og når du tar produktet i bruk. For å vise at vi tar dette på alvor har vi satt opp flere løfter som skal gi deg en ekstra trygghet og sikre at du skal bli fornøyd - vi kaller det 100 % fornøyd.

Dette er vår 100 % fornøyd-garanti

  • 30 dagers åpent kjøp – prøv produktet hjemme!

  • Elkjøps prisløfte – markedets beste pris!

  • Samme lave pris på nett og i butikk – enkelt å orientere seg!

  • Annonsegaranti – ingen lokketilbud!

30 dagers åpent kjøp – prøv produktet hjemme

Det er ikke alltid lett å avgjøre om produktet fungerer slik du ønsker før du faktisk har tatt det i bruk, og hos Elkjøp gir vi deg derfor 30 dagers åpent kjøp – selv om emballasjen er brutt og produktet tatt i bruk. Ta med produktet, kvittering og eventuell emballasje til butikk innen 30 dager, så får du enkelt og greit pengene for kjøpet tilbake. Produktet må være i tilnærmet samme stand.

Det er noen unntak: Mobiltelefoner med og uten abonnement, produkter med abonnement, programvare, spill og film med brutt emballasje, samt spesialbestilte kjøkkendeler (les mer). Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentagende misbruk.

Elkjøps prisløfte – markedets beste pris

Vi jobber hardt hver eneste dag for å kunne gi deg markedets laveste priser. Gjennom Elkjøps prisløfte er du sikret dette! Prisløftet gjelder også i hele 30 dager etter et gjennomført kjøp. For det finnes vel ikke noe mer irriterende enn å se varen du nettopp kjøpte med nedsatt pris kort tid etterpå? Vi betaler deg tilbake denne differansen! Les mer om Elkjøps prisløfte her.

Samme lave pris på nett og i butikk – enkelt å orientere seg

Mange kunder søker informasjon på nett før de går til en fysisk butikk. I Elkjøp garanterer vi deg samme lave pris i butikk som du ser på nettsidene våre for tilsvarende vare – dette er også en del av Elkjøps prisløfte.

Annonsegaranti – ingen lokketilbud

Vi har nye tilbud hver eneste uke. For å være trygg på at du skal få muligheten til å gjøre et godt kjøp, har vi annonsegaranti. Den sørger for at du er sikret tilbudsvarer inntil tre dager etter tilbudet er annonsert. Må vi bestille nytt parti, kan det hende du må vente på levering. I enkelte tilfeller kan vi tilby tilsvarende vare til samme pris. Unntaket er kjøp gjort på nett, samt varer vi annonserer med begrenset antall.

Andre garantier og rettigheter

Du er selvsagt sikret reklamasjonsrett gjennom forbrukerkjøpsloven om et produkt skulle ha feil eller mangler når du kjøper det. Da får du enten nytt produkt, eller det blir forsøkt reparert. Reklamasjonsrett gjelder i to eller fem år, ut fra hvor lenge et produkt er forventet å fungere.

De fleste leverandører tilbyr også egne produktgarantier utover den lovfestede reklamasjonsretten. Sjekk medfølgende garantibevis eller spør oss om hjelp.

Kjøp av produkter på internett

Våre 100 % fornøyd-garanti gjelder selvfølgelig også for deg som handler fra vår nettbutikk. Her kan du lese mer om hvordan dette fungerer i praksis og andre salgsbetingelser for kjøp på nett.

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Merke

Butikker

Kampanjer og info