Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Battlefield 4

Opplev kaoset på slagmarken med dramatiske detaljer! Battlefield 4 visker ut linjene mellom spill og ære.

Kun i Battlefield

Battlefield 4. Kast deg ut i komplett krigskaos, et kaos du kun finner i Battlefield. Nye kart, flere kjøretøy, flere våpen og flere ødeleggelser lar deg utvikle din egen vei og spille på dine styrker. Det er kun i Battlefield du vil lede et marineangrep fra akterenden av et krigsskip. Battlefield gir deg friheten til å gjøre mer enn i noe annet spill, du bruker dine egne fortrinn og staker ut din egen kurs mot seier.Levolution vil endre kampens ansikt

Det er kun i Battlefield du kan oppleve Levolution, som lar deg endre landskapet i sanntid, med interaktive omgivelser som reagerer på alt du gjør og sørger for at to kamper aldri blir like. Små endringer og ødeleggelser påvirker miljøet i sanntid. Kutt strømmen i en bygning og overrask fiendene dine i mørket eller spreng en demning som får skyskrapere til å kollapse. Levolution fører også med seg endringer i miljøet. En tropisk slagmark kan rammes av storm og store hendelser vil få store konsekvenser på omgivelsene.

Battlefield 4 drives av den fantastiske kraften i nestegenerasjonsmotoren Frostbite 3, som leverer banebrytende grafikk og lyd, fantastiske figuranimasjoner og dynamiske ødeleggelser. Opplev fantastisk animasjon med 60 bilder i sekundet.Karakterbasert kampanje

I tillegg til det kjente flerspillet, har Battlefield 4 et intenst, dramatisk, figurdrevet solospill som begynner med evakueringen av amerikanske VIP-er fra Shanghai og følger et soldatlags kamp for å finne veien hjem.

Commander Mode

Ta ledelsen og skaff deg fordeler i kampens hete. Det er du som sitter med fingeren på avtrekkeren og det er du som slipper bomben. Commander Mode setter deg i situasjonens sentrum. Få innsikt og ta avgjørelser på bakgrunn av dette.

Amfibisk angrep

Ta kontrollen over både land, luft og sjø. BF4 utvider kampen fra land til vann.Opplev intens og dramatisk vannbasert krigføring.

Battlelog

Alltid på, og alltid med deg. Ha Battlefield med deg til en hver tid. Opplev de nye funksjonene på den sosiale plattformen Battlelog. Ta kampen fra PC/konsoll over til mobile enheter som smarttelefon og nettbrett.

Det finnes ikke noe sammenligningsgrunnlag. Kast deg ut i komplett krigskaos, et kaos du bare finner i Battlefield.Sist oppdatert: 15.04.2014 14:24:56

Produkter

Kategori

Merke

Kampanjer og info

Butikker