http://www.elkjop.no/INTERSHOP/web/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/ViewUserAccount-UpdateSessionStatus
Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Titanfall

Endelig er det her! Utgivelsen av det etterlengtede 2014-spillet Titanfall. Skaperne av Call of Duty-franchisen tar spillopplevelsen til nye høyder i Titanfall med krigføring på et helt nytt nivå. Etter mer enn 3 års utvikling er nå den utrolige verdenen Frontier skapt. Titanfall byr på et helt nytt, futuristisk kampunivers der man setter de små mot de store, det naturlige mot det industrielle og mennesket mot maskinene. Gjør deg klar for neste generasjons multiplayer-nettspill med rask og intens krigføring i actionpakkede miljøer.

Spillet er utviklet av Respawn Entertainment med Vince Zampella og Jason West i spissen, som tidligere stiftet Infinity Ward. De har begge bred erfaring med spillutvikling og er mest kjent som skaperne av det prisvinnende spillet Call of Duty. I samarbeid med andre utviklere av den sjangerdefinerende Call of Duty-franchisen har Respawn Entertainment samlet alle sine styrker for å kunne skape Titanfall. Noe som i seg selv garanterer et førsteklasses skytespill.

En helt ny kampopplevelse

Ta deg frem i en fremtidig verden med nyskapende krigføring, der ny teknologi lar deg spille som det du ønsker - alt fra elitepiloter til 8 meter høye Titaner. Allier deg med en av to store styrker: The Interstellar Manufacturing Corporation eller The Militia. Utfør angrep fra skyene som pilot eller kle deg opp som en av tre usynlige Titans - Atlas, Ogre eller Stryder.

Alt er mulig i Titanfall. Ved å krysse de ytre grensene i rommet, opphører alle fysiske lover. Du kan bevege deg fritt i alle retninger - uten at noe er til hinder. På denne måten er det ingenting som står i veien for eksempelvis å raskt skifte kamptaktikk.

Flerspilleraction online

Fremtiden er her. Titanfall er et innovativt spill med et helt nytt, originalt flerspilleroppsett som du aldri tidligere har sett maken til. Den tradisjonelle førstepersonskyteren er løftet til en helt ny dimensjon, der elementer av rasktbevegende online-action møter heroiske øyeblikk som tidligere kun var mulig å oppleve i kampanjemodusen. Spillet er fullstendig fokusert på flerspillerkamp, slik at du kan utfordre dine venner eller raskt hoppe inn i et online game når det passer deg. Innovasjonen og arbeidet bak Titanfall vil komme til å gjøre spillet til en banebryter og et av de mest revolusjonerende spillene i vår tid.

Er du klar for en helt ny spillopplevelse? Forhåndsbestill det nye og actionpakkede spillet ”Titanfall” nå på elkjop.no. Spillet slippes den 13. mars!

Tilgjengelig for PC, XBOX ONE og XBOX 360.

Titanfall (PC) PCCDTITANFALL
Titanfall (PC) På nettlager (5+)
399
  Titanfall (X360) X360TITANFALL
  Titanfall (X360) På nettlager (50+)
  399
   Titanfall (XOne) XONETITANFALL
   Titanfall (XOne) Kun på lager i butikk, se lagerstatus
   398

    Sist oppdatert: 25.04.2014 15:28:00