Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Komfyrvakt - en ekstra sikkerhet!
Nesten halvparten av alle brannutrykninger skyldes komfyrbrann. Halvparten! Bare i Oslo dreier det seg om 393 branner i 2016. Mange av disse skjer på dagtid hos eldre, men det er på natta de tar liv. De unge livene. Vi har ingen liv å miste!
Se mer ...
Bli forført av HP Spectre x360
Opplev forførende teknologi på sitt beste med nye HP Spectre x360. Spectre x360 kommer i to størrelser (13,3” og 16,6”), begge med en utstrålende eleganse og eksklusivitet i den solide aluminiumskroppen. Den smarte 2-i-1 PC-en veier så lite at du enkelt kan ta den med deg overalt. Vær så kreativ og effektiv du vil- uansett hvor du er.
Se mer ...
Trådløse Jaybird X3 - hodetelefoner med atletisk lyd for optimal trening
X3 fra Jaybird representerer mer enn bare god lyd. De representerer deg, din lidenskap og din trening. Finn frem din indre atlet med disse øreproppene som er både trådløse, svettesikre og optimale for å styrke din trening.
Se mer ...
Vi skjønner at det kan være vanskelig å vite om prisene våre er så gode som vi sier. Vil du være sikker på at du gjør et godt kjøp, gir vi deg verktøyene her.
Se mer ...
Pure Highway Dab biladapter med Bluetooth
Pure Highway Dab-adaptere for bilmontering. Enkel og rimelig DAB-løsning for bilen din med mulighet for strømming av musikk fra din mobiltelefon
Se mer ...
Finn alle appene dine og oppdag nye
På Google Play kan du velge blant over en million apper – og finne både nye og gamle favoritter.
Se mer ...
Oculus Rift VR - ta steget inn i en annen verden
Med de PC-baserte VR-brillene Oculus Rift står en verden i virtuell reality og venter på deg. I det du tar på deg brillene kan du tre inn i og oppleve favorittspillene og VR-filmer slik du aldri har opplevd de før. La deg rive med i en verden av fremmede dyrearter og fartsfylte eventyr - VR lar drømmene dine bli en del av hverdagen.
Se mer ...
Kjøleskap – en kjøpsguide!
Det er ikke barebare å kjøpe et nytt kjøleskap lenger. Derfor har vi samlet all den infoen vi mener er viktig for deg når du skal finne det skapet som passer best for deg og din husstand.
Se mer ...
Galaxy A3 og A5 - en ny attitude
Hvorfor betale en formue for perfeksjon når man har Samsung Galaxy A-serien? 2017-modellen av A-serien er stappfull av egenskaper som vil imponere deg. Serien er designet med en blanding av kvalitet og harmoni, som vil oppleves allerede første gang man har den i hånden. Den er vanntett** og kan derfor tas med overalt. Galaxy A fåes i to størrelser, A3 (4,7") og A5 (5,2") og kommer i 3 flotte farger slik at du enkelt kan finne en telefon som passer deg. Med en A3 eller A5 er det du som er i fokus og det blir enkelt å ta flotte bilder som du kan redigere og dele med familie og venner.
Se mer ...
Vinterhår som gløder i kulden med Jan Thomas
Vinteren er her og snø og kulde er en del av den nordiske vinterhverdagen. Hverken hud eller hår jubler over kuldegrader og kaldt vær, men med stylingprodukter og pleie fra Jan Thomas kan du la håret ditt skinne slik som bare vinterhår kan.
Se mer ...
Loading

Søkeordforslag

Søkeordforslag

Merke

Butikker

Kampanjer og info