Logo Elkjøp

Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Pure Highway Dab-adapter
Pure Highway Dab-adaptere for bilmontering. Enkel og rimelig DAB-løsning for bilen din med mulighet for strømming av musikk fra din mobiltelefon
Se mer ...
Finn alle appene dine og oppdag nye
På Google Play kan du velge blant over en million apper – og finne både nye og gamle favoritter.
Se mer ...
Oculus Rift VR - ta steget inn i en annen verden
Med de PC-baserte VR-brillene Oculus Rift står en verden i virtuell reality og venter på deg. I det du tar på deg brillene kan du tre inn i og oppleve favorittspillene og VR-filmer slik du aldri har opplevd de før. La deg rive med i en verden av fremmede dyrearter og fartsfylte eventyr - VR lar drømmene dine bli en del av hverdagen.
Se mer ...
Galaxy A3 og A5 - en ny attitude
Hvorfor betale en formue for perfeksjon når man har Samsung Galaxy A-serien? 2017-modellen av A-serien er stappfull av egenskaper som vil imponere deg. Serien er designet med en blanding av kvalitet og harmoni, som vil oppleves allerede første gang man har den i hånden. Den er vanntett** og kan derfor tas med overalt. Galaxy A fåes i to størrelser, A3 (4,7") og A5 (5,2") og kommer i 3 flotte farger slik at du enkelt kan finne en telefon som passer deg. Med en A3 eller A5 er det du som er i fokus og det blir enkelt å ta flotte bilder som du kan redigere og dele med familie og venner.
Se mer ...
Vinterhår som gløder i kulden med Jan Thomas
Vinteren er her og snø og kulde er en del av den nordiske vinterhverdagen. Hverken hud eller hår jubler over kuldegrader og kaldt vær, men med stylingprodukter og pleie fra Jan Thomas kan du la håret ditt skinne slik som bare vinterhår kan.
Se mer ...
Toppatletene har lenge brukt dette trikset
Hva drikker du før treningen? En av de drikkene du med fordel kan inta før du beveger deg mot treningssenteret overrasker mange. Den finnes ikke blant energidrikkene og den fås ikke som shake. Vi snakker om kaffe. Flere studier har vist at kaffe kan virke presentasjonsfremmende for toppatleter og mosjonister. Studier har også vist at filterkaffe er noe av det sunneste du kan få innen kaffe. Les mer om Moccamaster, kaffemaskiner og fordelene ved kaffe som ”energidrikk”.
Se mer ...
TV-begrep - oversikten som hjelper deg i TV-universet
TV-hverdagen er ikke lenger bare NRK, scart og DVD. Det er HD, WiFi, LCD og 3D. TV-ene har blitt smarte, og denne oversikten skal sørge for at vi henger med i en utvidet hverdag hvor fjernkontrollen er nøkkelen til et helt univers av underholdning.
Se mer ...
Premium datamaskiner – når du ønsker deg kvalitet
Hvorfor være fornøyd med noe når man kan få enda høyere kvalitet? Med en Windows Premium bærbar datamaskin får du ikke bare en datamaskin som gir deg fantastisk ytelse men en stolthet som kan tas frem uansett om du er hjemme, på kontoret, toget eller i møte. Alle våre high-end datamaskiner er slanke, elegante og moderne og yter maksimalt gjennom en hel dag. I vårt Windows Premium sortiment finner du flere 2-i-1 Lenovo Yoga modeller (510, 710, 910 IdeaPad), HP Spectre, x360, samt Microsoft Surface Pro 4.
Se mer ...
Kjøp et grafikkort fra MSI – vinn en HTC Vive!
De beste spillene fortjener den beste grafikken. Med et grafikkort fra MSI får dataen din så store gamingkrefter at spillopplevelsen garantert beveger seg langt ut av skjermen. Kjøper du et grafikkort fra MSI hos Elkjøp i dag har du dessuten sjansen til å vinne HTC Vive, en VR-hjelm med fantastiske egenskaper.
Se mer ...
Kjøkkenmaskinene som er best i test!
Se mer ...
Loading

Produkter

Kategori

Merke

Kampanjer og info

Butikker